fedakarlıktan kastınız ne arkadaşlar gene kafamda kurmaya başladım ben :(

senay55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
117
5
26
38
Nasıl başlayacağımı bilemiyorum ortada bı sorun varmı onuda bilemiyorum okuyorum sureklı mesela fedakarlık olması gerek vs denılıyor bundan kasıt ne mesela kıyafet bır fedakarlıkmıdır benim nişanlıyım örnegın sıfır kola nebılım dız ustu etege dar pantolona karısmıyor ama delıklı kazaklara uyuz oluyor ıc gosterıyor diye bende cok sevıyorum dıyorm ama o bunu hiçe sayıyor ben bu konuda hassasım dıyor catal kısmını yada cok mınıyı sevmyr onu bende sevmıyorum gıymemde zaten ama dıyrm bunu sevıyrm neden bana saygı duymuyorsun oda dıyor benm rahatsız oldugumu bırseyı gıymek hoşuna gıdecek mı evlenınce ben kelımısı bıtıp bız mı oluyor ben buna katılmıyorum ben mı yanlıs dusunuyorum sankı butun ozgurlugum elımden alıncakmış da kapana kısılıyormuşum gıbı hıssedıyorum bazen

sizin bahsettiğiniz fedakarlık, karakterinden fedakarlık etmektir, karakterinizden 1 kere fedakarlık yaparsanız, birike birike sizi siz yapanlardan geriye pek bir şey kalmaz.

elbette şunda şunda olur diye belli bir sayı yok ama, mesela bir gün sadece koltuğa yayılıp yatmak istediğiniz halde, eşinizin gitmek istediği yerlere (ailesi olur, yakın arkadaşı olur) gitmek fedakarlıktır.

para biriktirmemiz lazım derse, istediğiniz şeyleri bir süre almamak fedakarlıktır.

bu tür şeylerdir fedakarlık. kendinden ödün vermek değil.

Evlilikte çok fazla fedakarlığı doğru bulmuyorum. Ben evliyim .inan canım kendinden taviz vererek yapılan fedakarlıklar zaman sonra açığa çıkıyor ve evliliği zedeliyor. Özgürlüğünü asla kısıtlattırma .kişisel fedakarlıklar zaman sonra evlilikte problemler yaratıyor ve evlilik sıkıcı hale gelmiye başlıyor.

ama ozamanda benım yanında rahatsız olmamı istıyorsun yada ne bılım benım rahatsız oldugum bıseyı yapmaktan nasıl hoşlanabılırsınkı yanı gıymesen nolur onuda gıymeyı ver dıyor ben yapamıyrm galıba bunun sağlamasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…