fel fıtığı olupta normal doğum yapan var mı

laves35

Neyi arıyorsan, O'sun sen...
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
5.232
3.560
173
kızlar benim belimde 2 tane fıtık var.Olduğu yerde de darlaşma var. kesintisiz her gün ağrım oluyor. Yaklaşık 3 yıldır böyle. Tedavilerde fayda vermedi. Şimdilerde ise bebek düşünüyorum. Nasip olursada normal yolla doğum yapmak istiyorum. Aranızda benim gibi olupda normal doğum yapanlar var mı? Yada bel fıtığı gebelikte çok sorun mu yazarsanız sevinirim.

Ben de hamıleyım 37 haftalık. Doguma az kaldı yogaya gıdıyorum ıkı aydır yoga hocamız da hastanede ebe aynı zamanda herkes bu soruyu sordu ınan kı ve hıc bır sıkıntı olmaz dedı bısuru ogrencım oldu agır fıtıgı olan onlar bıle dogurdu dedı. Fıtık oldugunu bılmeden dogum yapanlar da cok dedı.

Bende de mesela fıtık masum kalır cok cıddı bır bel rahatsızlıgım var ona ragmen kendı doktorum hıc bır sıkıntı olmaz dedı. Ramotolojı doktorumla da gorustum o da aynı seyı soyledı.

Bu dusunecegın en son sey merak etme arastırman ıcın de cok vaktın olacak. Iyı bır kadın dogumcu ve ortopedıstın goruslerıyle kararını alırsın. Hamıle kalmadan once bır daha doktora gıdıp fılm cektırıp durmunu sor ıstersen.

banada kendi kadın doğum doktorum sen ben normal yolla doğum yapmak istiyorum de fıtığının olup olmaması önemli değil dedi . Bu arada sağ salim kucağına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…