Yöresel Tarif Felafel Resimli

Yöresel Yemekler
bende deniyecem yarın misafirlerim var galiba güzel olcak
paylaşım için teşekkürler...

Ben de yapcam bende yapacam.Vallah burdan bisuru tarif ogrendim elinizi emeginize saglik.Bunu hemen yaziyorum ve pazartesi yapacam

Ben de yapcam bende yapacam.Vallah burdan bisuru tarif ogrendim elinizi emeginize saglik.Bunu hemen yaziyorum ve pazartesi yapacam

bidsiy soracam hani kaik yardimiyla diyosun ya senin ki elle yapilmis gibi duruyor elle ypmak oluyor mu?

beğenmene sevindim tatlm cidden çok lezzetli bir köfte bu..memnun kalacağından eminim lezzetinden..ben elle yapmadım..ikinci resimde ıraktan aldığım felafel yapma aleti var..onunla yaptım kaşığa alıp elinle hafifçe bastırırsan daha hoş olacaktır..şimdiden afiyet olsun diorm denedikten sonra da hem yorum hem foto bekloorm..opuyorumnanaktan

ben yaptim ve elimle kofte seklini verdim,Ici yesil kaliyor ama .Kocam begenmedi ama annemler cok begendi

mümkün olduğunca ince bir halde koymanı tavsiye ederim yağa..ne kadar ince olursa içi o kadar iyi pişer..annenlerin beğenmesine sevindim..umarım bir dahaki sefere eşinde beğenir..kocaman öpüyorum tatlm..opuyorumnanaktan

offffffff hastasiyim yemin ederimmm ama kendim ayni guzel tatta yaparmiyim billmem haziri bi nefiss

ama benim bildigim nohutla degil bezelyeyle oluyor

hem çok güzel yaparsın birtanem..Allahın izniyle..ben bunu ırakta nohutla öğrendim..libya da da bu şekildeydi ancak burada bazı arkadaşlarım yeşil fasülye ile de olabileceğini söylediler..şimdi senden de bezelye ile yapılabildiğini öğrenmiş bulunmaktayım..ne güzel..forumların en güzel yanı bu bence..paylaşmak..azalmadan hep artmak..hepinizden Allah razı olsun canlarım..

ben de denemek istiyorum paylaşım için teşekkürler:71:

Back
X