Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum açıkçası sormak istedim o yüzdenKaliteli bir marka değil maalesef.
Neden evet veterinerimiz verdi açıkçası bende mama arayışındayim ne önerirsiniz çok pahalı olmayan olursa daha iyi olur market mamalrindan uzak durmam gerektigini biliyorum sadeceVeterineriniz mi purina önerdi ? Purina uzak durulması gereken bir marka
Orta halli bir mama olsun derseniz felicia öneririm.Neden evet veterinerimiz verdi açıkçası bende mama arayışındayim ne önerirsiniz çok pahalı olmayan olursa daha iyi olur market mamalrindan uzak durmam gerektigini biliyorum sadece
Bunu kedi fastfoodu gibi düşünün. Yani oldukça zararlıdır. Yaş mama verecekseniz N&d öneririm.Arkadaşlar 1 buçuk aylık bir kedim var Kuru mama ve yaş mama yiyo purina verdi veterinerimiz birde feliks almıştim ben bu mama yavru kediye uygun mu Eki Görüntüle 2700984
N&d kuru mamasida iyimi kuru mamasını da alabilirimBunu kedi fastfoodu gibi düşünün. Yani oldukça zararlıdır. Yaş mama verecekseniz N&d öneririm.
Nd en iyisidir. Fakat ne işse her ay zam geliyorN&d kuru mamasida iyimi kuru mamasını da alabilirim
Royal canin için fazla yağlı bir mama olduğundan dolayı önermiyorlar aslındaEn iyisi N&D, bütçe olarak en pahalılardan ama.
Eğer biraz daha uygun fiyatlı bir mama arıyorsanız Royal Canin almanızı tavisye ederim..
Süpermarketlerde, bakkallarda gördüğünüz tüm markaları kötü olarak düşünebilirsiniz..
Royal canin için fazla yağlı bir mama olduğundan dolayı önermiyorlar aslında![]()
Bizim veterinerde hills öneriyorN&D'nin rakibi değil zaten ama o pahalı bulunursa, bir alt segment olarak benim veterinerim onu öneriyor :)
Kesinlikle nd. Proplanda çok fazla tahıl var yani pek kaliteli mama degilAllah'ım ya mama seçmekte çok zormuş artık n&d heryerde en iyisi olarak anılıyor kararımız bu yönde Royal canin proplan hills n&d herkes birine en iyisi diyor ama n&d hakkında olumsuz pek yorum yok bende onu alcam bu durumda
Tabi çok iyidir. Biz uzun zamandır kullanıyoruzN&d kuru mamasida iyimi kuru mamasını da alabilirim
Açıkçası durumunuz varsa Acana markasını tavsiye ederim. Ama kaliteli ve daha uygun olsun diyorsanız piyasanın en iyisi n&d markasıdır. Bu benim ve veterinerimin görüşü. Kedimin kürkü inanılmaz parlak ve güzel. Mama biraz ağır kokar baştan söyleyeyim.Royal canin güzel kokar mesela. Ama kesinlikle kokuya takılmayın kedimin ağzında kürkünde hiçbir koku yapmadı. Kendisi çok sağlıklı bir minnoşAllah'ım ya mama seçmekte çok zormuş artık n&d heryerde en iyisi olarak anılıyor kararımız bu yönde Royal canin proplan hills n&d herkes birine en iyisi diyor ama n&d hakkında olumsuz pek yorum yok bende onu alcam bu durumda