• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feliks yaş mama hakkında

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Arkadaşlar 1 buçuk aylık bir kedim var Kuru mama ve yaş mama yiyo purina verdi veterinerimiz birde feliks almıştim ben bu mama yavru kediye uygun mu 16019976488682302017789969634595.webp

Neden evet veterinerimiz verdi açıkçası bende mama arayışındayim ne önerirsiniz çok pahalı olmayan olursa daha iyi olur market mamalrindan uzak durmam gerektigini biliyorum sadece
Orta halli bir mama olsun derseniz felicia öneririm.

En iyisi N&D, bütçe olarak en pahalılardan ama.
Eğer biraz daha uygun fiyatlı bir mama arıyorsanız Royal Canin almanızı tavisye ederim..

Süpermarketlerde, bakkallarda gördüğünüz tüm markaları kötü olarak düşünebilirsiniz..

En iyisi N&D, bütçe olarak en pahalılardan ama.
Eğer biraz daha uygun fiyatlı bir mama arıyorsanız Royal Canin almanızı tavisye ederim..

Süpermarketlerde, bakkallarda gördüğünüz tüm markaları kötü olarak düşünebilirsiniz..
Royal canin için fazla yağlı bir mama olduğundan dolayı önermiyorlar aslında 🤔

Allah'ım ya mama seçmekte çok zormuş artık n&d heryerde en iyisi olarak anılıyor kararımız bu yönde Royal canin proplan hills n&d herkes birine en iyisi diyor ama n&d hakkında olumsuz pek yorum yok bende onu alcam bu durumda

Allah'ım ya mama seçmekte çok zormuş artık n&d heryerde en iyisi olarak anılıyor kararımız bu yönde Royal canin proplan hills n&d herkes birine en iyisi diyor ama n&d hakkında olumsuz pek yorum yok bende onu alcam bu durumda
Kesinlikle nd. Proplanda çok fazla tahıl var yani pek kaliteli mama degil

Açıkçası durumunuz varsa Acana markasını tavsiye ederim. Ama kaliteli ve daha uygun olsun diyorsanız piyasanın en iyisi n&d markasıdır. Bu benim ve veterinerimin görüşü. Kedimin kürkü inanılmaz parlak ve güzel. Mama biraz ağır kokar baştan söyleyeyim.Royal canin güzel kokar mesela. Ama kesinlikle kokuya takılmayın kedimin ağzında kürkünde hiçbir koku yapmadı. Kendisi çok sağlıklı bir minnoş

Acana olur. Nd ile arasında pek fark olmasa da oda olur. Ben şu ara acana veriyorum ama nd alcam en son stokta yoktu ona saldırarak yiyor. Benimki köpek ama. Tüylerine cok iyi geliyor. Bir ara happy dog vermiştim o da orta halli bir mama ama kedi icin yenilebilirligi az demişti veteriner. Bence nd ya da acana.. zaten kedi cok yemez.. benim köpek küçük baya bir süre gidiyor o yüzden..
Ama royal canin falan pek iyi değil
Ben 20 senedir hayvan besliyorum yukarı daki arkadaşların dediği gibi nd açık mama şeklinde alırsanız daha hesaplı olur.. mesela ben köpeğime balıklı mama veriyorum genelde kuzu takıntısı var ama balık tiy dökümüne iyi geliyor kediler ve köpekler de tavuklu mamalar alerjen aklınızda bulunsun .. bazısı veriyor ama..

Back
X