Femara ilaç kullanan varmı acaba ?

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
merhaba arkadaşlar benim doktorum bana bu ilacı verdi ve bende bu ay kullanmaya başladım nasıl bi ilaç iyimi etki ediyormu bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum ?

Ben ilk defa bu ay kullandım, güzel yumurtalarım oldu. İnşallah biz de spermlerle buluşmalarını saglamisizdir. Ben de şimdi heyecanla günümün geçmesini bekliyorum. Sende durum nedir?

Ben ilk defa bu ay kullandım, güzel yumurtalarım oldu. İnşallah biz de spermlerle buluşmalarını saglamisizdir. Ben de şimdi heyecanla günümün geçmesini bekliyorum. Sende durum nedir?

bende ilk defa bu ay kullandım canım..doktora gittim benimde yumurtam varmış..dün sabah itibariyle çatlatma iğnemi oldum..bu önümüzdeki günlerde çalışma olacak ve daha sonrada her zamanki gibi uzun bir bekleyiş..

bu döngümüz son döngümüz olur inşallah canım..sen kaçıncı gündesin ? birbirimize arkadaş olalım burdan gel istersen :13:

merhaba arkadaşlar benim doktorum bana bu ilacı verdi ve bende bu ay kullanmaya başladım nasıl bi ilaç iyimi etki ediyormu bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum ?

romaroma canım nerelerdesin..
bu ilaç ne içinmiş canım?

benim bat günüm 8 iydi halen olmadım
adetim hi gecikmez.
ayaklarım ve belim cok agrıyo
gelicek gelicek diye bekliyorum
cünkü 8 inde test yaptm cıkmadı..
test de yok başka ...

gg den sipariş edicem
eşimde bekle bi kaç gün daha test alınca duramıyosun diyooo :17::18:

sen şimdi yumurtlama dönemindesin en güzel dönem yaaa
bata 5-6 gün kala ben cok stress oluyorum vallahiiiiii:53:

merhabalar bende oğluma bu ilacı kullandıktan sonra hamile kaldım.şuan oğlum 2 yaşında.ve kızımada 7 aylık hamileyim yine bu ilacı kullandım.dilerim sizlerde güzel sonuçlar alırsınız.

romaroma canım nerelerdesin..
bu ilaç ne içinmiş canım?

benim bat günüm 8 iydi halen olmadım
adetim hi gecikmez.
ayaklarım ve belim cok agrıyo
gelicek gelicek diye bekliyorum
cünkü 8 inde test yaptm cıkmadı..
test de yok başka ...

gg den sipariş edicem
eşimde bekle bi kaç gün daha test alınca duramıyosun diyooo :17::18:

sen şimdi yumurtlama dönemindesin en güzel dönem yaaa
bata 5-6 gün kala ben cok stress oluyorum vallahiiiiii:53:

merhaba canım buralardayım ama denk gelemiyoruz bayadır..canım bu ilaçta klomen gibi bir ilaçmış ama ayrıyetten rahimi filanda gebeliğe hazırlıyormuş doktorum öyle söyledi bakalımm artık hakkımızda hayırlısı..

canım adetin gecikeli 2 gün olmuş umarım hamilesindir:49: dua edicem sana :)

evet canım yumurtlama günümdeyim inşallah bu sefer yüzümüz güler..aynen bende senin gibi stres oluyorum..

sen gidiyormusun doktora yoksa bıraktınmı bi süre için

merhabalar bende oğluma bu ilacı kullandıktan sonra hamile kaldım.şuan oğlum 2 yaşında.ve kızımada 7 aylık hamileyim yine bu ilacı kullandım.dilerim sizlerde güzel sonuçlar alırsınız.

ayyyyy inanmıyorummmm şuan ne kadar umut oldun ban canım yaaa:16:

inşallah bende senin gibi hamile olabilirrr Allahın izniyleee :)

senin bi sorunun varmıydı neden bu ilacı kullandırmıştı doktorun canım ?

ilacı kullandıktan sonraki süreci fi,lan anlatabilirmisin rica etsem ?

ayyyyy inanmıyorummmm şuan ne kadar umut oldun ban canım yaaa:16:

inşallah bende senin gibi hamile olabilirrr Allahın izniyleee :)

senin bi sorunun varmıydı neden bu ilacı kullandırmıştı doktorun canım ?

ilacı kullandıktan sonraki süreci fi,lan anlatabilirmisin rica etsem ?

doktorumun demesine göre bende ileri düzeyde polikistik over varmış.ve ben oğlumda 11 ay tedavi gördüm.rahim filmi falan çektirdim.sonra bu ilacı iki ay kullandım 2. ayda oğluma hamile kaldım.kızımda ilk tedaviye başladığım ay direk bu ilacı verdi ve ilk ayda hamile kaldım.önce bu ilacı kullandırttı dr sonra yumurta takibi yaptığı yumurtalar istenen olgunluğa erişince çatlatma iğnesi yaptırdı ve 5 gün ev ödevi verdi.dr bana iğneyi yaptırdığım gün birliktelik önermedi ama ben veren allah dedim ve ogünde ödevimi yaptım.:1: adet günümde de bthcg istedi.çok şükür rabbimde kızımı gönderdi.inş sağlıkla kucağıma alırım.darısıda size olsun.

doktorumun demesine göre bende ileri düzeyde polikistik over varmış.ve ben oğlumda 11 ay tedavi gördüm.rahim filmi falan çektirdim.sonra bu ilacı iki ay kullandım 2. ayda oğluma hamile kaldım.kızımda ilk tedaviye başladığım ay direk bu ilacı verdi ve ilk ayda hamile kaldım.önce bu ilacı kullandırttı dr sonra yumurta takibi yaptığı yumurtalar istenen olgunluğa erişince çatlatma iğnesi yaptırdı ve 5 gün ev ödevi verdi.dr bana iğneyi yaptırdığım gün birliktelik önermedi ama ben veren allah dedim ve ogünde ödevimi yaptım.:1: adet günümde de bthcg istedi.çok şükür rabbimde kızımı gönderdi.inş sağlıkla kucağıma alırım.darısıda size olsun.

ay ne güzel Allah bağışlasın uzun ömürler versin canım :)

bende pco yokmuş doktorum öyle söyledi geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı..şimdide bu ilaca başladım ilk defa ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi verdi vuruldum bakalım ödevimize çalışıyoruz artıkın:1::1:

inşallah bizimde yüzümüz güler..doktorumun dediğine göre rahimi filanda hazırlıyormuş gebeliğe

Romaroma seni ben önceki topiklerden de hatırlıyorum, Mart topigiydi sanki... İste ben o zamandan beri yavrularım gelsin diye bekliyorum. İnşallah buradan güzel haberlerimizi paylaşırız. Ben doktoruma ve bu ilaca çok güvendim. Doktorum da bu ilacın iyi olduğunu söyledi. Yalnız ben 13. Günde ultrason kontrolüne gittiğimde benim yumoslarimi çatlamıştı bile, bir de çatlamayı bekleyen yumurtalar vardı. O yüzden ben çatlatma iğnesi olmadım, progestan diye bir ilac verdi, o da döllenme olursa yavrucuklar tutunsun diye.şimdi bekleneceğim, hayırlısı olsun inşallah.
Senin doktorun kim bu arada? Her doktor vermiyorbu ilacı anladığım kadarıyla?
Gelişmeleri yaz, buradan haberleşmeye devam edelim olur mu?

Nevgül, çok teşekkür ederizguzel dileklerin icin. Allah sana ve yavrularına sağlıklı ömür versin.
İsmin de çok güzelmiş. Gercek adın mı?

Romaroma seni ben önceki topiklerden de hatırlıyorum, Mart topigiydi sanki... İste ben o zamandan beri yavrularım gelsin diye bekliyorum. İnşallah buradan güzel haberlerimizi paylaşırız. Ben doktoruma ve bu ilaca çok güvendim. Doktorum da bu ilacın iyi olduğunu söyledi. Yalnız ben 13. Günde ultrason kontrolüne gittiğimde benim yumoslarimi çatlamıştı bile, bir de çatlamayı bekleyen yumurtalar vardı. O yüzden ben çatlatma iğnesi olmadım, progestan diye bir ilac verdi, o da döllenme olursa yavrucuklar tutunsun diye.şimdi bekleneceğim, hayırlısı olsun inşallah.
Senin doktorun kim bu arada? Her doktor vermiyorbu ilacı anladığım kadarıyla?
Gelişmeleri yaz, buradan haberleşmeye devam edelim olur mu?

merhaba canım..evet bi ara o topikteydim..bende ocaktan beridir istiyorum ama daha olmadı malesef :(

ben 11.gün gittim kontrole canım o zaman yumurtam daha çatlamamıştı..işte çatlatma iğnesi oldum bu aralarda çalışma günleri bakalım Allahtan hayırllısı..banada estrofem diye bi ilaç verdi..oda progestan ihtiva ediyormuş..

ben istanbulda yaşamıyorum canım..doktorumu değiştirdim, inci hanım diye biri çok iyi bi doktor..önceden başka bi doktora gidiyordum ondan memnun kalmadım değiştirdim..rahim filmimi filan hep inci hanım çekti..

evet her doktor vermiyormuş bu ilacı diğer doktorlar hemen klomeni dayıyolar başka bişey yapmıyolar..

gelişmeleri burdan yazarım canım evet haberleşelim birbirmize yol arkadası oluruz :)

umarım bu ay ikimizde bebeklerimize kavusuruz :)

bu arada ben 25 yaşındayım,1 bucuk yıllık evliyim yaklaşık 9 ay olacak çocuk i,steyeli

Nevgül, çok teşekkür ederizguzel dileklerin icin. Allah sana ve yavrularına sağlıklı ömür versin.
İsmin de çok güzelmiş. Gercek adın mı?

ben teşekkür ederim size umut olmak beni çok mutlu etti.ben beklemenin ne kadar zor,o minik meleklere kavuşmanın inanılmaz sevincini biliyorum.aynı şeyi sizler içinde istiyorum canı gönülden.peygamber efendimiz(sav) ne buyurmuş, bir müslüman kendisi için istediğini diğer mümin kardeşi içinde istemezse tam iman yapmış sayılmaz.gerçek adım değil nevgül.

Son düzenleme:
ben teşekkür ederim size umut olmak beni çok mutlu etti.ben beklemenin ne kadar zor,o minik meleklere kavuşmanın inanılmaz sevincini biliyorum.aynı şeyi sizler içinde istiyorum canı gönülden.peygamber efendimiz(sav) ne buyurmuş, bir müslüman kendisi için istediğini diğer mümin kardeşi içinde istemezse tam iman yapmış sayılmaz.gerçek adım değil nevgül.
Allah razı olsun.inşallah dualarımız kabul olunur.

Romaromacigim inşallah ya... İnşallah yavrularımıza kavusuruz bu ay.
Biraz adet sancısına benzer ağrılarım var ama hafif. Bilemiyorum, kafam karışık, günümü de hesaplamiyorum, güya strese girmeyeyim diye... İnşallah hamileyimdir. Dua edin bana. Romaromacigim senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Romaromacigim inşallah ya... İnşallah yavrularımıza kavusuruz bu ay.
Biraz adet sancısına benzer ağrılarım var ama hafif. Bilemiyorum, kafam karışık, günümü de hesaplamiyorum, güya strese girmeyeyim diye... İnşallah hamileyimdir. Dua edin bana. Romaromacigim senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Canım hiç belirti yaşamadan bile hamile oldugunu öğrenen bir çok kadın var belirtilere takılma sen...

Duamdasın canım umarım en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucagımıza

bende günümü hesaplamıyacaktım ama duramadım yine hesapladım :(

selam canım merak ettim gebe kalabildin mi bugün bende femaraya basladımda
o_Oo_O

merhaba canım ben gebe kaldım oğlum şimdi 1 yaşını geçti :)

ama femera kullanarak değil. benimki sadece psikolojikmiş gerçektende aylarca ilaç kullandım gebe kalamadım ama ilacı bıraktım artık yeter dedim hamile kalmışım:)

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.Allah yardımcın olsun

mrb bacımmm oğluna ve kızına ne kadar ve nasıl kullandın ilacı benim ilk ay yeterli değilmiş yumurtalarm bakalm günde 2 tane içiyorum umaım olur bu ay

merhaba canım..evet bi ara o topikteydim..bende ocaktan beridir istiyorum ama daha olmadı malesef :KK43:

ben 11.gün gittim kontrole canım o zaman yumurtam daha çatlamamıştı..işte çatlatma iğnesi oldum bu aralarda çalışma günleri bakalım Allahtan hayırllısı..banada estrofem diye bi ilaç verdi..oda progestan ihtiva ediyormuş..

ben istanbulda yaşamıyorum canım..doktorumu değiştirdim, inci hanım diye biri çok iyi bi doktor..önceden başka bi doktora gidiyordum ondan memnun kalmadım değiştirdim..rahim filmimi filan hep inci hanım çekti..

evet her doktor vermiyormuş bu ilacı diğer doktorlar hemen klomeni dayıyolar başka bişey yapmıyolar..

gelişmeleri burdan yazarım canım evet haberleşelim birbirmize yol arkadası oluruz :)

umarım bu ay ikimizde bebeklerimize kavusuruz :)

bu arada ben 25 yaşındayım,1 bucuk yıllık evliyim yaklaşık 9 ay olacak çocuk i,steyeli
canım senin bebk oldu mu? femarayı günde kaç doz kullandın?

Back
X