Merhaba bana da femara ilacını biri önerdi ne işe yarıyor acaba ?Arkadaşlar elim de femara ilaç var ihtiyacı olan yazsın lütfen içinde beşerli şekilde vardı sadece beş tanesi kullanıldı diğerleri duruyor
Birinin önermesi ile değil doktor tavsiyesi ile kullanın lütfen.Merhaba bana da femara ilacını biri önerdi ne işe yarıyor acaba ?
Yumurtası büyüyemeyenlere veriliyorMerhaba bana da femara ilacını biri önerdi ne işe yarıyor acaba ?
Teşekkürler ama keşke önceden nazikçe yazsaydınız bana öneren arkadaşım jinekolog yaninda çalışan hemsire bir arkadaş zaten benimde yumurta lar gelişmiyor yanına gitmeden burdan bir bakayım dedimYumurtası büyüyemeyenlere veriliyor
Nazikçe olmayan kısmı anlayamadım pardon benim yumurtam büyümüyor ilacı bu yüzden kullandım siz de sordunuz söyledimTeşekkürler ama keşke önceden nazikçe yazsaydınız bana öneren arkadaşım jinekolog yaninda çalışan hemsire bir arkadaş zaten benimde yumurta lar gelişmiyor yanına gitmeden burdan bir bakayım dedim
Pardon ya kusura bakmayın ben sizin kullanıcı adınıza bakmadan yazdımNazikçe olmayan kısmı anlayamadım pardon benim yumurtam büyümüyor ilacı bu yüzden kullandım siz de sordunuz söyledim
Nazikçe olmayan kısmı anlayamadım pardon benim yumurtam büyümüyor ilacı bu yüzden kullandım siz de sordunuz söyledim
Benim de bebek çok gazlı alelacele yazınca acaba nasıl yazdım diye kontrol ettimPardon ya kusura bakmayın ben sizin kullanıcı adınıza bakmadan yazdım
Ben hemen sonuç aldım bende polikistik over var ilk hamileliğim erken doğumla sonuçlandı maalesef onda da femara kullandım ikindi de de suan ki sağlıklı doğdu çok şükür ilaca da yanıt verdim birde ben ilaçsız adet olmuyorum tüp bebek anca olur derken kaldım sizin bebeğiniz varmıFaydasını gördünüzmü peki ben 2 ay klomen kullandım etki etmedi bana. yumurtalar belli bir mlme gelmediği için çatlatma ignesi de yaptırmadı doktor 1 ay dinlen femaraya başlayalım dedide bende hiç umut yok
Hayır bizde korunmayı bırakalı 8 ay kadar oldu o günden bu yana bekliyoruz korunmayı bıraktıktan sonra benim adet düzensizliğim başladı şuan yeni yeni düzene giriyor gibide Bilmiyorum artikBen hemen sonuç aldım bende polikistik over var ilk hamileliğim erken doğumla sonuçlandı maalesef onda da femara kullandım ikindi de de suan ki sağlıklı doğdu çok şükür ilaca da yanıt verdim birde ben ilaçsız adet olmuyorum tüp bebek anca olur derken kaldım sizin bebeğiniz varmı
Benim de bebek çok gazlı alelacele yazınca acaba nasıl yazdım diye kontrol ettim
Bekleyin bakalım inş iyi sonuç alırsınız ama femara güzel bşr ilaç inş etkisini görürsünüzHayır bizde korunmayı bırakalı 8 ay kadar oldu o günden bu yana bekliyoruz korunmayı bıraktıktan sonra benim adet düzensizliğim başladı şuan yeni yeni düzene giriyor gibide Bilmiyorum artik
İnslhBekleyin bakalım inş iyi sonuç alırsınız ama femara güzel bşr ilaç inş etkisini görürsünüz
KesinlikleBirinin önermesi ile değil doktor tavsiyesi ile kullanın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?