Femara ile 2. aşılama sürecim… Yumurta kalitesini arttıracak ne yapmak gerekiyor?

luckykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
4.613
4.329
53
Merhaba kızlar, ilk aşılama sürecim negatifle sonuçlanmıştı. Bugün tekrardan ara vermeden ikinci aşılama sürecine başladım. Doktorumla biraz konuştuk rahim duvarımın ince olduğundan çok şüpheliydim fakat yumurtanın kalitesiz de çıkabileceğini o yüzden döllenmemiş olabileceğini söyledi. Kafama yattı çünkü bende de eşimde de sıkıntı problem yok. Rahim duvarım kalınlaşsın diye nar suyu içmiştim fakat yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmak gerekiyor?

Haftada 2kez balik ye veya omega 3 kullanmaya basla birde yumurta kalitesi icin su hormonlarina baktirman lazim..

Tsh
Serbest t4
B12
Feritin
Folat
D vitamini
Demir
İnsülin direnci

Dahilyeden bunlara baktirabilirsiniz

Haftada 2kez balik ye veya omega 3 kullanmaya basla birde yumurta kalitesi icin su hormonlarina baktirman lazim..

Tsh
Serbest t4
B12
Feritin
Folat
D vitamini
Demir
İnsülin direnci

Dahilyeden bunlara baktirabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Ben 5 ay önce iki kere en son kasım ayında olmak üzere bu tahlillere baktırmıştım d vitaminim zaten çocukluğumdan bu yana hap kullanıyorum yediklerimden dolayı vitamini karşılayamıyorum, b12 de her ay iğne… İnsülin direncim şu an nasıl bilemiyorum en son zayıflamıştım geçtiğini hissetmiştim ama kilo aldıkça bu süreçte tekrarlamış olabilir. Tsh ve serbest t4 değerleri ne olması gerekiyor peki?

D vitamini eksikliginiz varsa yumurtlama kalitesini etkiliyor demir de ole malesef tsh degerin 3ün altinda olmalidir her ay degerlerinizi kontrl ettirin bu ay tekra baktirin omega 3 folik asit mutlka icin cevizde yiyebilirsiniz 1 avuc insülin direncinin etkisi var esinizde bir sıkınti yoksa saglikli bir yumurta saglikli 1 sperm olursa gebelik sansi herzman olur rabbim yardmcimiz olsun

Allah razı olsun yorumlarınız öneriniz için hepsini uygulayacağım. Amiiiin rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…