- 15 Haziran 2020
- 26
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi MelekGencer
Herkese merhaba, kulübe yeni katılıyorum. Bu ay femara kullandım ilişki süresini bekliyorum. İlk ayda hamile kalan var mı aranızda?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bilmem kaçıncı ama hatırladığım 3.ay tabi araklılı kullanfım bu ay ben yine kullandım 5 gün şuan ilişki sürecindeyim canım herkesin bünyesi yapısı farklı tabi Rqbbim kucağımızı boş bırakmasın cnm inşallahHerkese merhaba, kulübe yeni katılıyorum. Bu ay femara kullandım ilişki süresini bekliyorum. İlk ayda hamile kalan var mı aranızda?![]()
Amin canım inşallah. Bende 2 senedir korunmuyorum bu ay ilk ilaç tedavim, tedavi sürecinde extra başka bişeyler yemek gerekiyor mu acaba senin bi bilgin varmı? Bide ilaç 5 gün sürüyor ve 5 gün sonrasında ilişki öneriliyorya o aradaki günlerde neden ilişki yasak?Merhaba benim bilmem kaçıncı ama hatırladığım 3.ay tabi araklılı kullanfım bu ay ben yine kullandım 5 gün şuan ilişki sürecindeyim canım herkesin bünyesi yapısı farklı tabi Rqbbim kucağımızı boş bırakmasın cnm inşallah
Baana ilişki yasak denilmedi canım adet bittikten sonra gün aşırı denildi extra bişey demedi yumurta gelişimi için günde yarım saat yürüyüş ve glifor kullanıyorum pkoluyum bu ay olmazsa gelecek ay için aşılama düşünüyoruz 4 yıllık evliyim ve eşimde de varikosel vardıyeni yeni düzülme görüldüAmin canım inşallah. Bende 2 senedir korunmuyorum bu ay ilk ilaç tedavim, tedavi sürecinde extra başka bişeyler yemek gerekiyor mu acaba senin bi bilgin varmı? Bide ilaç 5 gün sürüyor ve 5 gün sonrasında ilişki öneriliyorya o aradaki günlerde neden ilişki yasak?
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Bana ilaç bittikten 5 gün sonra gün aşırı dedi doktor. Perşembe’ye kadar beklememe gerek yok ozaman şimdiden ilişki olabilir mi sence?Baana ilişki yasak denilmedi canım adet bittikten sonra gün aşırı denildi extra bişey demedi yumurta gelişimi için günde yarım saat yürüyüş ve glifor kullanıyorum pkoluyum bu ay olmazsa gelecek ay için aşılama düşünüyoruz 4 yıllık evliyim ve eşimde de varikosel vardıyeni yeni düzülme görüldü
Amin cnm inşallah. Dr un dediğini uygulamak zorundayız canım İnşallah tutar bebişlerRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Bana ilaç bittikten sonra 5 gün
Amin Canım inşallah, birbirimize gelişmelerden haberdar edelimAmin cnm inşallah. Dr un dediğini uygulamak zorundayız canım İnşallah tutar bebişler![]()
Olur canım yazalımAmin Canım inşallah, birbirimize gelişmelerden haberdar edelim
Bende şimdi test yaptım, ilişkiye girmediğim halde hayalet çizgi çıktı.Merhabalar hanımlar bende bugün femeranin 5.gunundeyim çarşamba kontrol var bugun sabah kendim evde ovulasyon testi yaptim hiç çizgi cikmadi ilaç etki etmiyor mu acaba![]()
Kaçıncı gün ilişki dedi doktorun?Kızlar bende yarım başlayacağım femara verdi doktor işk defa kullanacağım beş gün dedi ama yumurtam oluşuyor ovülasyom testinde görüyorum.persembe rahim filmi çekineceğim.
Şuan birsey demedi sadece bu hafta rahim filmi çekineceğim sonra anlatacağım dediKaçıncı gün ilişki dedi doktorun?
Banada 3 ay femara deniyelim eğer tutmazsa tüplere öyle bakalım dedi, ben çok ümitliyim inşallah isteyen herkesin tutar sağlıklı bi şekildeHamilelik olur mu acaba herseyde umutlanıyorum ama tüpler açık mu kapalı mi ona bakacak doktor sonra daha net belli olur heralde bir tane de çikolata kisti olabilir dedi bir kis var ama büyük ihtimal çikolata kisti dedi
Hımm biz Bahadır deniyoruz iki yıl olacak o yüzden doktor direk rahim filmi dediBanada 3 ay femara deniyelim eğer tutmazsa tüplere öyle bakalım dedi, ben çok ümitliyim inşallah isteyen herkesin tutar sağlıklı bi şekilde
Aaa çok sevindim. Günde kaç tane kullanıyordunuz ve kaç tane yumurta oluştu. Birde iğneden sonra ilişki nasıl oldu hangi günler ?Merhaba arkadaşlar ben ilaçsız adet göremiyorum pko var ama ben ikinci tedavi de hamile kaldım