Merhaba ben de foruma yeni katıldım paylaşımınızı okuyunca çok üzüldüm... Çünkü ben de 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 36 gün yaşadı... benim hikayem bununlada sınırlı değil 24 yaşımda evlendim üç kez hamile kaldım ama hepsi erken hafta da düştü ve kürtaj oldu. Doktorum araştırma yapalım dedi hem kan pıhtılaşması hem de rahimde perde çıktı. Perde için histereskopi oldum. Ameliyat kısmen başarılıydı bebek yaşayacak kadar yer açıldı sonra kızıma hamile kaldım ama çok zor 35 hafta geçirdim hep kanamalı yatarak ama çok şükür sağlıklı oldu. üç sene sonra kardeş olsun dedik ama onu 27. haftada enfeksiyon sebebiyle suyumun gelmesi ile doğum yaptım ama sadece 36 gün küvezde yaşadı çok küçüktü 900 gr doğdu... Sonra bir süre bekledim tekrar aynı prof a gittim tekrar histereskopi yaptı ama histereskopi sonrası 11 ay hamile kalamadım ki benim adetlerim düzenli ve kendiliğimden hamile kalırdım. Doktorum yumurtalıklarım tembel olduğu için bu ay femara başlattı 7 gün günde iki kez kullandım ve overtilite iğne yaptı bugün iğneden sonraki 8. günüm inşallah hayırlı haber alırım ve inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım...