Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kullandınız Mı? Gebeliği kolaylaştırdı mı peki.Yumurtaları büyütüyor, olması gerekenden cok cok büyük hale getiriyor ve böylece döllenme ihtimalini arttırıyor ancak tamamen doktor kontrolünde özellikle yumurtlama dönemine yakın her gün doktor kontrolüne gidilmeli ve yumurta takibi yapılmalı yoksa tüplerin kaybına yol acabilecek bir ilaç.
Kullandım 3 ay, ancak işe yaramadı.Siz kullandınız Mı? Gebeliği kolaylaştırdı mı peki.
Ne şikayeti üzerine gittiniz?Kullandım 3 ay, ancak işe yaramadı.
Bizde sebepsiz infertilite sıkıntısı var.Ne şikayeti üzerine gittiniz?
Anladım canm cok geçmiş olsunBizde sebepsiz infertilite sıkıntısı var.
Yumurta geliştirici ama bende bir işe yaramadı malesef pko var bende deMerhaba arkadaşlar. Femara kapsülü ne işe yarıyor kullanan varmı acaba.
Kaç gün kullandinizYumurta geliştirici ama bende bir işe yaramadı malesef pko var bende de![]()
![]()
![]()
Adetin 2. Günü kullandım 5 gün aradan 2 hafta geçti yumurta gelişmedi doktora tekrar 5 gün kullan dedi günde 2 defa ama yine de gelişmesi yumurta o yüzden iptal etti bir sonraki adetinde gel dedi 2 aydır hala adet olmadım yumurtalar 2 3 tane sürekli 13 14mm olup tekrar küçülüyorlardı gelişmiyor dedi doktorKaç gün kullandiniz
Aynı sıkıntı benimde var Bn de yeni kullancam inşallah işe yararAdetin 2. Günü kullandım 5 gün aradan 2 hafta geçti yumurta gelişmedi doktora tekrar 5 gün kullan dedi günde 2 defa ama yine de gelişmesi yumurta o yüzden iptal etti bir sonraki adetinde gel dedi 2 aydır hala adet olmadım yumurtalar 2 3 tane sürekli 13 14mm olup tekrar küçülüyorlardı gelişmiyor dedi doktor![]()
![]()
İnşallah canım 3 4 ay daha bekliycem olmazsa direkt tüp bebek düşünüyoruzAynı sıkıntı benimde var Bn de yeni kullancam inşallah işe yarar
Anladım Hakkindan hayırlısı olsun inşallah ne kadar süredir evlisinİnşallah canım 3 4 ay daha bekliycem olmazsa direkt tüp bebek düşünüyoruz
1.5 sene oldu canım senin?Anladım Hakkindan hayırlısı olsun inşallah ne kadar süredir evlisin
1 sene oldu incir kürü var onu denemeni tavsiye ederim dr. Saracoglunun benimde ilaç ise yaramazsa bende deniycem1.5 sene oldu canım senin?
Yok canım yok incir de işe yaramadı zaten hsg de bir tüpüm kapalı çıktı pko olmasa bile zaten zor gebe kalırdım1 sene oldu incir kürü var onu denemeni tavsiye ederim dr. Saracoglunun benimde ilaç ise yaramazsa bende deniycem
Yaa çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez insallahYok canım yok incir de işe yaramadı zaten hsg de bir tüpüm kapalı çıktı pko olmasa bile zaten zor gebe kalırdım
İnşallah ama olmadı tüp bebek şansımız yüksek olur inşallah onu denerizYaa çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez insallah
Inşallah canmİnşallah ama olmadı tüp bebek şansımız yüksek olur inşallah onu deneriz
Peki ilacı kullanırken iliskiye girdiniz miYok canım yok incir de işe yaramadı zaten hsg de bir tüpüm kapalı çıktı pko olmasa bile zaten zor gebe kalırdım