Canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kaç ay femara kullandın peki bu 3. Ayın benimdeHerkese merhaba buraya yazdığım ilk yorum bunu yazmak için bebeğimin kalp atışlarını duymayı bekledim çok şükür bugün duyduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 1.5 yıllık evliyim pko olduğu için hiç korunmadık 1 yıl olmayınca bir kaç doktora gittim en son gittiğim doktor tıp fakültesindeydi direkt aşılama yapılacak dedi.uzun süre düşündüm aşılamanın başarı oranı düşük diye tüp bebek yaptırmaya karar verdim bu kararımla şuan ki doktoruma gittim benden 1 ay müsade istedi bu sürede FEMARA kullanmamı yapılacakları aktardı ilaç bitiminde yumurta takibi yapıldı yeterli boyuta gelince gün aşırı ilişki dedi.
2 şubatta adet olmam gerekirken olmadım 3 şubatta test yaptım hafif belli ikinci çizgi tabi hemen kan tahlili değer 52.30 çıktı ertesi gün yine yaptırdım 69.28 iki gün bekleyip yine yaptırdım 140.6
yani iki günde bir iki katı oldu
doktoruma gittim henüz çok yeni ama hamilesin dedi 2 hafta sonrasına yani bugüne çağırdı bugün çok şükür minik fasulyeyi gördük ve kalp atışını duyduk.
çok uzun anlattım ama burayı çok ince detayına kadar okuyanlar -ki biri de benim- detaylı bilgi alsın dedim.
çatlama iğnesi olmadım femara kullandım ve gerisi doğal akış ama şunu belirteyim hep diyorlarya kafa da bitirmek lazım düşünmemek lazım hep şunu dedim
Rabbim ol der ve olur bunu biliyorum ama ben bu ilaçtan umutlu değilim kesin tüp bebek yaptırıcam belki bundan dolayı kafam rahattı bilmiyorum ama nasip bu zamanaymış
İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kaç ay femara kullandın peki bu 3. Ayın benimde
Her bünyede aynı etki olmuyor demekki inşallah bu ay benim ve nice isteyenlerin de yüzü Guler arkadaşım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen ilk ayımda olumlu sonuç aldım çok şükür
Amin inşallah. Evet galiba kişiden kişiye değişiyor. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınHer bünyede aynı etki olmuyor demekki inşallah bu ay benim ve nice isteyenlerin de yüzü Guler arkadaşım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kaybınıza çok üzüldüm .Sakıncası yoksa düşük yaptığınızda bebeğiniz ne kadardı onu soracaktım. Birde doktorum bana kanda pozitif olduğu hamilesin dediği gün Progestan başlattı kalp atışlarını duyduk ama yine devam dedi progestana herhangi bir kanama lekelenme yok sanırım önlem amaçlı kullandırıyor. Sizde aböyle şeyler yaşadınız mıBende ilk kullandığım ay hamile kaldim ama düştü maalesef
Canım benim 2.ay imdi femara kullandım ilk ay yumurta geç gelişti ve kist oldu 27.gün adet oldum 2.ay yine kullandım kontrole gittim yine gelişmemis dedi küçük bisuru yumurta az miktarda büyümüş dedi ve bana bu ilaç sana etki etmez hiçbi ilaç etki etmez diyip şeker ilaci verdi 3 ay da koruncaksın dedi neyse gelgelelim adetim geceli 11 gün oldu goguslerim şişti kasiklarimda gece bıçak saplanmasi gibi sancı oldu 2 kere vs daha bisuru belirtim var ve bende çatlatma iğnesi olmadım içimde umutlanmamak elde değil ama cesaretimi toplayıp test bile yapamadım bugün yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olursa olsun yazıcam bende ve eğer hanileysem gerçekten kafadan atmak önemliymis diycem çünkü bi işe başladım ve bütün günüm onla meşgul geçti haftalardir dr da büyümez gelismez diyince hiç düşünmedim hamilemiyim diye adetim bikaç gün geçene kadar inşallah hamileyimdir canım da mutlu haberi veririmHerkese merhaba buraya yazdığım ilk yorum bunu yazmak için bebeğimin kalp atışlarını duymayı bekledim çok şükür bugün duyduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 1.5 yıllık evliyim pko olduğu için hiç korunmadık 1 yıl olmayınca bir kaç doktora gittim en son gittiğim doktor tıp fakültesindeydi direkt aşılama yapılacak dedi.uzun süre düşündüm aşılamanın başarı oranı düşük diye tüp bebek yaptırmaya karar verdim bu kararımla şuan ki doktoruma gittim benden 1 ay müsade istedi bu sürede FEMARA kullanmamı yapılacakları aktardı ilaç bitiminde yumurta takibi yapıldı yeterli boyuta gelince gün aşırı ilişki dedi.
2 şubatta adet olmam gerekirken olmadım 3 şubatta test yaptım hafif belli ikinci çizgi tabi hemen kan tahlili değer 52.30 çıktı ertesi gün yine yaptırdım 69.28 iki gün bekleyip yine yaptırdım 140.6
yani iki günde bir iki katı oldu
doktoruma gittim henüz çok yeni ama hamilesin dedi 2 hafta sonrasına yani bugüne çağırdı bugün çok şükür minik fasulyeyi gördük ve kalp atışını duyduk.
çok uzun anlattım ama burayı çok ince detayına kadar okuyanlar -ki biri de benim- detaylı bilgi alsın dedim.
çatlama iğnesi olmadım femara kullandım ve gerisi doğal akış ama şunu belirteyim hep diyorlarya kafa da bitirmek lazım düşünmemek lazım hep şunu dedim
Rabbim ol der ve olur bunu biliyorum ama ben bu ilaçtan umutlu değilim kesin tüp bebek yaptırıcam belki bundan dolayı kafam rahattı bilmiyorum ama nasip bu zamanaymış
İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Merhaba mesjı biraz geç gördüm inşallah olumlu sonuç almışsındırCanım benim 2.ay imdi femara kullandım ilk ay yumurta geç gelişti ve kist oldu 27.gün adet oldum 2.ay yine kullandım kontrole gittim yine gelişmemis dedi küçük bisuru yumurta az miktarda büyümüş dedi ve bana bu ilaç sana etki etmez hiçbi ilaç etki etmez diyip şeker ilaci verdi 3 ay da koruncaksın dedi neyse gelgelelim adetim geceli 11 gün oldu goguslerim şişti kasiklarimda gece bıçak saplanmasi gibi sancı oldu 2 kere vs daha bisuru belirtim var ve bende çatlatma iğnesi olmadım içimde umutlanmamak elde değil ama cesaretimi toplayıp test bile yapamadım bugün yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olursa olsun yazıcam bende ve eğer hanileysem gerçekten kafadan atmak önemliymis diycem çünkü bi işe başladım ve bütün günüm onla meşgul geçti haftalardir dr da büyümez gelismez diyince hiç düşünmedim hamilemiyim diye adetim bikaç gün geçene kadar inşallah hamileyimdir canım da mutlu haberi veririm
Ben bugün 4.ay femara ya devam edicem ve aşılama yaptiricam ınsallah sonuç alabilirim. Buda olmazsa artık tedavi gitmek istemiyorum çünkü eşimden ve bende hic problem yok Bol bol dua edicemMerhaba mesjı biraz geç gördüm inşallah olumlu sonuç almışsındır
İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Yalnız bir şey soracaktım bi problem yok demişsiniz ya benim bildiğim yani en azından benim durumumda femara özellikle pko hastalarında yumurta üretimi olmadığı için kullandırılıyor.İnşallah hiç bir tedeviye ihtiyaç kalmadan yavrunuz olur ki benim hem pko hastası olan hemde hiç uğraşmadan hamile kalan arkadaşım çokBen bugün 4.ay femara ya devam edicem ve aşılama yaptiricam ınsallah sonuç alabilirim. Buda olmazsa artık tedavi gitmek istemiyorum çünkü eşimden ve bende hic problem yok Bol bol dua edicem
Aldım canım çok şükür 2800 çıktı sonuç hcg değeri muayene için haftasonuna bekliyoruz bakalimMerhaba mesjı biraz geç gördüm inşallah olumlu sonuç almışsındır
Aldım canım çok şükür 2800 çıktı sonuç hcg değeri muayene için haftasonuna bekliyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?