- 12 Mart 2025
- 58
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi karakter2829
-
Ben de kullanıyorum cnm. İlişki gününü doktor belirlio ama diğer günler isteğe bağlı olabilir diyo. Yani perhiz söz konusu değil.Merhabalar femara kullanmaya başladım bugün 5. Gün
İlişki konusunda perhiz yapmalı mıyım ?
Yoksa ilişkiye olsada sorun olmaz mı
İlk kullanımınız mı ? Kaç doz verildi size günlük olarak ?Ben de kullanıyorum cnm. İlişki gününü doktor belirlio ama diğer günler isteğe bağlı olabilir diyo. Yani perhiz söz konusu değil.
Şöyle söyleyeyim Bende pcos var. İlk ay günde bir tane femera 2 tane klomen verdi. Diğer ay baktı ki benim yumurtalarım direnio büyümemek için doz artırdı gene günde 1 tane femera klomen günde 4 defa şeklinde verdi. Senin problemin ne pcos mu var yoksa başka bi sorun mu? Bu arada ben hiç tek kullanmadm femerayı hep klomenle beraber kullandım ek olarak çatlatma iğnesi de vuruldum. Ama kaç aydır deniyoeuz olmuyo o ayrı bi konu. Bugün gene gittim adet olunca gidilioya bugün 3. Günüm tekrar başladk bakalm hayırlısı bu ay ne olcak.İlk kullanımınız mı ? Kaç doz verildi size günlük olarak ?
Canım femara konusunda seni şüpheye düşürmek istemem ama geçen sahte ilaç listesi yayınlandı bu ilaçta vardı listede. Doktorunla konuş istersen. Piyasadaki ilaçlar toplatıldı mı bilmiyorum. Doktorunla bu konu üzerinden konuşmalısın bence. Ağrı kesici koyulmuş içlerine diyordu haberdeŞöyle söyleyeyim Bende pcos var. İlk ay günde bir tane femera 2 tane klomen verdi. Diğer ay baktı ki benim yumurtalarım direnio büyümemek için doz artırdı gene günde 1 tane femera klomen günde 4 defa şeklinde verdi. Senin problemin ne pcos mu var yoksa başka bi sorun mu? Bu arada ben hiç tek kullanmadm femerayı hep klomenle beraber kullandım ek olarak çatlatma iğnesi de vuruldum. Ama kaç aydır deniyoeuz olmuyo o ayrı bi konu. Bugün gene gittim adet olunca gidilioya bugün 3. Günüm tekrar başladk bakalm hayırlısı bu ay ne olcak.
Gerçektenmi çok şaşırdımCanım femara konusunda seni şüpheye düşürmek istemem ama geçen sahte ilaç listesi yayınlandı bu ilaçta vardı listede. Doktorunla konuş istersen. Piyasadaki ilaçlar toplatıldı mı bilmiyorum. Doktorunla bu konu üzerinden konuşmalısın bence. Ağrı kesici koyulmuş içlerine diyordu haberde
Peki nerde yayınlandı ben internette denk gelemedm de. İlacı daha dün yazdı doktor bana. O yüzden şaşırdımCanım femara konusunda seni şüpheye düşürmek istemem ama geçen sahte ilaç listesi yayınlandı bu ilaçta vardı listede. Doktorunla konuş istersen. Piyasadaki ilaçlar toplatıldı mı bilmiyorum. Doktorunla bu konu üzerinden konuşmalısın bence. Ağrı kesici koyulmuş içlerine diyordu haberde
Dün yazılıp aldıysan muhtemelen sahtesi değildir. 1/2 hafta oldu bu operasyon. Sahte ilaç operasyonu diye internette aratırsan kanser ilaçları bile vardı içindePeki nerde yayınlandı ben internette denk gelemedm de. İlacı daha dün yazdı doktor bana. O yüzden şaşırdım
Evet fark ettim o haberi. Artık herşeyin cılkını çıkardılar insan neye güveneceğini şaşırıo gerçekten. İnsanların Sağlığı bu kadar ucuz olmamalı.Dün yazılıp aldıysan muhtemelen sahtesi değildir. 1/2 hafta oldu bu operasyon. Sahte ilaç operasyonu diye internette aratırsan kanser ilaçları bile vardı içinde
Ülkede ne güvenilir kaldı ki?Evet fark ettim o haberi. Artık herşeyin cılkını çıkardılar insan neye güveneceğini şaşırıo gerçekten. İnsanların Sağlığı bu kadar ucuz olmamalı.
Pazartesi günü çatlama iğnesi vuracağım ekstra önerceğiniz bişey var mıregl bitiminden sonra gğn aşırı ilişki olsun
doktor yönlendirir sizi zaten. iğneden 36 saat sonra ilişkiye başlar gün aşırı ilişki yasarsınızPazartesi günü çatlama iğnesi vuracağım ekstra önerceğiniz bişey var mı
Merhaba ne durumdasiniz bende 4 eylülde başlamıştım benim yumurtalar 15mm olmustu hafta sonu bekleyelim dedi dr sonra gittim kendi kendine çatlamışMerhabalar femara kullanmaya başladım bugün 5. Gün
İlişki konusunda perhiz yapmalı mıyım ?
Yoksa ilişkiye olsada sorun olmaz mı
Valla femarayı kullandım üç yumurtam vardı ikisi 14 biri 24 mm olmuştu.Biri kendiliğinden çatladı yakalayabildik mi bilmiyorum diğer ikisi biraz daha büyüsün diye fenarayı iki gün daha kullandırttı doktor cumartesi pazar kullandım pazartesi 11 de iğne vuruldum fakat maalesef eşim şehir dışından yetişemedi 36. Saati değerlendiremedik 40.saatte oldu yarın doktor kontrolüm var.Bakalım ne diyecek herşeyin hayırlısıMerhaba ne durumdasiniz bende 4 eylülde başlamıştım benim yumurtalar 15mm olmustu hafta sonu bekleyelim dedi dr sonra gittim kendi kendine çatlamış
Merhaba bende femara ile hamile kaldım iğneden bir gün öncede ilişki olmuştu bizim canlı kalma olasılığı yüksek oluyor pozisyonda önemliPazartesi günü çatlama iğnesi vuracağım ekstra önerceğiniz bişey var mı
Ben çatlama iğnesinin saatini değerlendiremedim ama öncesinde ilişki olmuştu.Merhaba bende femara ile hamile kaldım iğneden bir gün öncede ilişki olmuştu bizim canlı kalma olasılığı yüksek oluyor pozisyonda önemli
Onunlada tutabilir içerde canlı kalıyorBen çatlama iğnesinin saatini değerlendiremedim ama öncesinde ilişki olmuştu.
Valla femarayı kullandım üç yumurtam vardı ikisi 14 biri 24 mm olmuştu.Biri kendiliğinden çatladı yakalayabildik mi bilmiyorum diğer ikisi biraz daha büyüsün diye fenarayı iki gün daha kullandırttı doktor cumartesi pazar kullandım pazartesi 11 de iğne vuruldum fakat maalesef eşim şehir dışından yetişemedi 36. Saati değerlendiremedik 40.saatte oldu yarın doktor kontrolüm var.Bakalım ne diyecek herşeyin insallah güz
Insallah olumlu olur sonucunuzValla femarayı kullandım üç yumurtam vardı ikisi 14 biri 24 mm olmuştu.Biri kendiliğinden çatladı yakalayabildik mi bilmiyorum diğer ikisi biraz daha büyüsün diye fenarayı iki gün daha kullandırttı doktor cumartesi pazar kullandım pazartesi 11 de iğne vuruldum fakat maalesef eşim şehir dışından yetişemedi 36. Saati değerlendiremedik 40.saatte oldu yarın doktor kontrolüm var.Bakalım ne diyecek herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?