Femara kullananlar ovitrella ignesi olanlar

antalya9007

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
25
3
6
35
Merhaba ben mayis ayinda bi dusuk yasadim 6 haftalikti. Gecen ay kadin dogum doktoruna gittim ve yumurtaligima bakti temiz hersey daha sonrasinda yumurta takibi yapildi ancak yumurta yoktu. Bu ay adetimin ucuncu gunu femaraya baslatti daha sonra femara bitince ultrasondan bakti iki buyuk iki kucuk yumurta olusmus uc gun sonra tekrar gittim iki buyuk dahada olgjnlasmis 19-18 mm olmus catlatma ignesi yapildi. Cok heycanliyim acaba hamile kalabilcekmiyim bu durumu yasayan varsa yazabilirmi??

Canim bende femara kullandim ovulasyonla takip ettim.yumurtlamayi insallah guzel haberler aliriz banada bakti ultrasyonda kist yok ama adet duzensizligi var yumurtlama yok bu sebeple femera basladim.aedet gunun nezaman senin

Canim bende femara kullandim ovulasyonla takip ettim.yumurtlamayi insallah guzel haberler aliriz banada bakti ultrasyonda kist yok ama adet duzensizligi var yumurtlama yok bu sebeple femera basladim.aedet gunun nezaman senin
3 ekimde adet gunum canim. Ben 17 eylulde catlatma ignesi oldum. BEnim adetim duzenliydi hersey normal ama yumurta buyumuyordu. Insallah ikimizde herkes icin mutlu haberler diliyorum

Merhaba. Ben de bu ay femara kullandim. 19mm ve 20mm iki yumurtam olustu. 7 eylulde catlatma ignesi oldum. Beklemedeyim. Iyi sanslar kizlar

Merhaba ilaçtan kaç gün sonra iğne yapıldı ben de femara ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ikinci tedavi ee sonuç aldım inş hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba ilaçtan kaç gün sonra iğne yapıldı ben de femara ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ikinci tedavi ee sonuç aldım inş hakkınızda hayırlısı olsun
Ilactan 5-6 gun sonra igne yapildi ondan once yumurta takibi yapildi tabi. Adetimden uc gun gecti hala test yapmadim korkudan bi kac gun daha beklicem insallah sizin gibi mutlu sona ererim yorumunuz icin tesekkurler

Ilactan 5-6 gun sonra igne yapildi ondan once yumurta takibi yapildi tabi. Adetimden uc gun gecti hala test yapmadim korkudan bi kac gun daha beklicem insallah sizin gibi mutlu sona ererim yorumunuz icin tesekkurler
Ah ah KESK’e mutlu sona erseydim 27 Hafta da erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil Nasip kısmet napalım sizin ki de inş hayırlısıyla olur

Benim ilk catlatma ignem başarılı olmadi. Bu ay doktorum da uygun gorurse tekrar femara ve igne olucam. Femarayi üçüncü kullanisim olacak bu da olmazsa herhalde 3 ay falan tekrar ilaç kullanamiyorsun diye biliyorum

Ben de bu ay yeni femara ya başladım klomenden sonuç alamayınca. İnşallah olur
Bende 3 ay klomen kullandim gelişmedi günde iki taneye çıkardı doktorum o da biraz geliştirdi ilacimi değiştirdi doktorum farma kullandim şimdi 1 yumurtaligim gelişti hemen dokrorum çatlatma ignemi yaptı bu gün 4 gündür bakalım sonuç bekliyoruz

Allah bütün isteyenler nasıp etsin inşallah Benim 5. Denemem olucak femara 2 kez çatladıldii 3 kezde normal takip oldu şimdi 5. Deyim inşallah bu sefer olur Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…