Femara kullananlar yardım lütfen!!!

orchagoci

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
750
429
53
Merhaba, 2 gündür femara kullanıyorum. Günde 2 tane aynı anda içiyorum. Anormal mide bulantısı yaşıyorum. Normal mi? Yaşayan var mı daha önceden?

Tuhaf yan etkileri oldu mu sizde de? Regl ağrısı gibi kasıklarda hafif ağrı, gerçekten mide bulantısı baya yapıyo. Yarın son kez alıcam. Ama zor dayanıyorum.
Evet kasıklarım çok fazla ağrımıştı ateş basması gibi şeyler de oldu ama mide bulantım olmamıştı hepimizde farklı belirti veriyor işte

Merhaba, 2 gündür femara kullanıyorum. Günde 2 tane aynı anda içiyorum. Anormal mide bulantısı yaşıyorum. Normal mi? Yaşayan var mı daha önceden?
Bu arada bende iki gunduz kullaniyorum aksam 2 tane beraber aliyorum zaten doktorum üç gün kullan kontrolle gel bakacagiz demisti yani bende ilk kez kullaniyorum ama cok sukur bir yan etkisi yasamadim bir yarin kaldi sonra bitiyor belki devam de edecektir bilmiyorum

Bugün doktor kontrolüne gittim ben. Mide bulantısı ve adetin 12 gün sürmesi normal değilmiş. Zaten ilaç yanıt vermemiş. Büyümemişler. Dilerim iyi haberler alırsınız

Bugün doktor kontrolüne gittim ben. Mide bulantısı ve adetin 12 gün sürmesi normal değilmiş. Zaten ilaç yanıt vermemiş. Büyümemişler. Dilerim iyi haberler alırsınız
Tabi bu kadar agir etkisi olmasi normal degil, insallah daha saglikli ve sana uygun bir tedavi alirsiniz ve bebeginize kavusursunuz
Cok tesekkur ederim dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…