Femara kullananlar

Masal43

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
36
16
18
33
Arkadaslar femara kullanip hamile kalan varmi acaba aranizda nasil oldu belirtileri varmiydi acaba

Ben kullandım ama maalesef gebelik oluşmadı hatta 5 gün erken regl oldum tekrar kullanacağım bu ay. Sanırım ikinci üçüncü kullanmada daha yüksek ihtimalmiş tutması. İnşallah siz ilk kullanımda gebe kalırsınız

Canım ben ikinci kullanmada sonuç aldım çık şükür. Klomene göre çok daha iyi bence

Canım bende kullandım en önemlisi femera kist yapmıyor. Hiç klomen kullanmadım ama Femara kullanmamım 3.ayımdayım bat 1 eylül regl olabilirimde olmayabilirimde. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Yumurtaları çok güzel büyütüyor.

kızlar yumurtlamadan sonra 12. Günüm Femera kullandım ama çatlatma ignesi olmadım kendiliginden catladı yumurtam sizce bişey var mı ?

Eklentiler

• F81D4C39-E776-4149-822A-9BBD8C0B442E.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 100
Hayırlı olsun hamilelik var gibi gözüküyor ❤
Canım teşekkür ederim kan verdim beta hcg 20 çıktı daha çok yeni Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim güzelce artar Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım teşekkür ederim kan verdim beta hcg 20 çıktı daha çok yeni Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim güzelce artar Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok güzel canım adına çok sevindim .İnşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…