Femara kullanip hamile kalanlar

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
32
Yumurtalarim gelismedigi icin femara ilac yazdi doktorum 5 gun kullandim gunde 2 tane.. 13. Gunumde gittim ve ilacin işe yaradigini 2 tane buyuk yumurtam oldugunu soyledi doktorum.. ve yumurtalar catlamaya baslamis catlatma ignesi olmana gerek yok dedi 3 gunluk odev verdi:oops: .. simdi beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum inş hamileyimdir.. benimle ayni durumu yasayanlar var mi durumunuz nedir

Bana da verdi ama adetimi bekliyorum kullancam aynı senin gibi günde 2 tane 5 gün verdi canım bu arada sonuç ne oldu hamilesindir insallah

Maalesef hamile degilimm :KK43: pko sıkıntı ya rabbim hayirlisini versin
Dr 3 gün odev verdi demişsin canım acaba sonrasında mi çatladı yumurtaların da olmadı ne karmaşık ya bu pko ne yunurtladigini biliyosun ne çatladığını bana da çatlatma iğnesi falan demedi dr aslında vursalar da emin olsak hayırlısı xanim var bi zamanı işte

Dr 3 gün odev verdi demişsin canım acaba sonrasında mi çatladı yumurtaların da olmadı ne karmaşık ya bu pko ne yunurtladigini biliyosun ne çatladığını bana da çatlatma iğnesi falan demedi dr aslında vursalar da emin olsak hayırlısı xanim var bi zamanı işte
Gittigim gun catlamaya baslamis dedi bende anlamiyorum ki ya ne kadar zormus bu cocuk isi ya

Gittigim gun catlamaya baslamis dedi bende anlamiyorum ki ya ne kadar zormus bu cocuk isi ya
Aynen canım insan bişeyi ne kadar ister de sonuç alamazsa o şey onun için zor oluyo işte bi de çık dışarı bak herkesin colugunun çocuğu var o zaman da diyosun aslında ne kadar da sıradan normal bişey biz ulasamadogimiz için zor geliyo Rabbim kıymetini bilelim istiyo diye düşünüyorum kavustugumuzda insallah

Gerçekten çatlama ya başladığını nasıl anlıyor acaba dr benim 2.günüm bugün 4 tane kullandim umarım 6.gün gittiğimde benimkiler de de catlamaya meyilli olurlar da bidaha gitgel yapmam ciddi uzak bana hastane

Canım ne yaptın benim adetime 6 gün kaldi sende geçen ay gogus agrisi olmuş muydu ucunda ve heryeri de ağrı şişlik oldu benim ama klomende de ucunda ağrı olmuştu o yüzden kaptirmiyorum kendimi

Bende ilk bebeğime klomenle kalmıştım şimdi doktor demara verdi. Klomen baya yan etki yapmıştı bu hiçbirşey yapmadı . Ateş tablom bu aralar yükselerek gidiyor inşallah hamileyimdir 1 hafta kaldı... haa yumurtlama zamanı acayip kasıklarım agrıdı şimdide ağrı var ama farklı bir ağrı.. hayırlısı olsun

Bende femara kullanmaya başladım kızlar +menogon iğneside vuruluyorum.
İşe yaradımı kızlar sizde bilgi verirseniz sevinirim

Back
X