Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femara bitti,2 gün ara verdim. Bugün doktor kontrolüm vardı 2 adet 16mm yumurtam oluşmuş beklediğimi gibi dedi doktor ve perşembe günü sabahtan tekrar çağırdı. Yine güncellerim
İki yumurta oluşması Harika haberFemara bitti,2 gün ara verdim. Bugün doktor kontrolüm vardı 2 adet 16mm yumurtam oluşmuş beklediğimi gibi dedi doktor ve perşembe günü sabahtan tekrar çağırdı. Yine güncellerim![]()
Merhaba burayı da güncellemek istedim. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım büyümüşler yarın için bir çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlayacağım söyler bakalımİki yumurta oluşması Harika haberPerşembe günü çatlatma iğnesi yapabilir o zaman. Aynı durumdayız. Dua ediyorum senin için
![]()
İlk güzel haber geldiMerhaba burayı da güncellemek istedim. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım büyümüşler yarın için bir çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlayacağım söyler bakalım![]()
2 adet yumurtam var. Biri 18 mm biri 20-21mm diye hatırlıyorum.İlk güzel haber geldibirden fazla mı yumurta gelişmiş?
İdeal boyutlarda. Kendin mi yapacaksın iğneyi? Bazen evde uygulamanı söylüyormuş Dr. , bana klinikte koldan yapmışlardı.2 adet yumurtam var. Biri 18 mm biri 20-21mm diye hatırlıyorum.
Yarın sağlık ocağında yaptıracağım ama kol kalça veya göbek olarak bir şey belirtmedi.İdeal boyutlarda. Kendin mi yapacaksın iğneyi? Bazen evde uygulamanı söylüyormuş Dr. , bana klinikte koldan yapmışlardı.
Yapıldı mı iğne ? Nereden yaptılar ?Yarın sağlık ocağında yaptıracağım ama kol kalça veya göbek olarak bir şey belirtmedi.
Sen hangi durumdasın iğneden sonra
Yaptırdım canım. Karından yaptılar. Beklemedeyim artık :)Yapıldı mı iğne ? Nereden yaptılar ?
Hayırlısı ise gelsin güzel haberYaptırdım canım. Karından yaptılar. Beklemedeyim artık :)
Hayırlısı ise gelsin güzel haberilk kez mi ilaç kullanıyorsun?
Sana verebileceğim naçizane tavsiye gebelik testini 14 günden önce yapmaman. Geçen ay ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdığımda içinde yapay hcg olduğunu ve testleri pozitif gösterdiğini bilmiyordum. İğneden 1 hafta sonra heyecanlanıp test yaptım ve pozitif çıktı. Koşa koşa kan verdim ve hcg değerini yüksek görünce kendimi hamile sandımEvet adet düzensizliği ile gitmiştim aslında ama konu buralara geldi :)
konu buralara geldi
Doktorum 11-12 Haziran da regl olmazsam kan testi vermemi söyledi. Kaset testler göstermeyebilir dedi. Beklemeye çalışacağımSana verebileceğim naçizane tavsiye gebelik testini 14 günden önce yapmaman. Geçen ay ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdığımda içinde yapay hcg olduğunu ve testleri pozitif gösterdiğini bilmiyordum. İğneden 1 hafta sonra heyecanlanıp test yaptım ve pozitif çıktı. Koşa koşa kan verdim ve hcg değerini yüksek görünce kendimi hamile sandımbaşka birşey ararken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve üye oldum. iğnenin yalancı pozitiftik yarattığını buradan öğrendim ve biraz üzüldüm. Keşke daha önce birileriyle konuşsaydım bilgim olurdu diye düşündüm ve yazmaya başladım. Sakin kalmanın ve beklemenin önemini ilk aydan öğrenmiş oldum.
Bu yüzden zor olsa da kafa karışıklığı yaratmamak adına 14. Güne kadar test yapmamanı önerebilirim.