Femara kullanmay başlayanlar -Mayıs 2022

rnkl23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
120
177
23
Bu ay femara kullanmaya başlayanları aynı başlık altında toplamak istedim, hangi aşamada olduğumuzu konuşup, hangi süreçlerin beklediğini konuşabiliriz böylece.

Pcos nedeniyle uzun zamandır regl olmuyordum. Eşimle bebek düşündüğümüz için bir kadın doğum uzmanına başvurduk. Geçtiğimiz ay önce primolut sonrasında klomen kullandım. Yeterince gelişmemiş olmasına rağmen çatlatma iğnesi yaparak yumurtayı çatlatmayı denedik fakat başarısız oldu. Bu ay reglim gecikince bu kez tarlusal kullanarak regl oldum, yarın günde 3 kez olacak şekilde 5 gün boyunca femara kullanmaya başlayacağım. Sonrasında yumurta gelişimini takip edeceğiz. Deneyimimi paylaşacağım elimden geldiğince:)

R rnkl23 nasıl gidiyor femara bitti mi ? Femara kullanımında 3. Günüm , sabah öğle akşam içmeme rağmen hiçbir yan etkisini görmedim ben.

R rnkl23 nasıl gidiyor femara bitti mi ? Femara kullanımında 3. Günüm , sabah öğle akşam içmeme rağmen hiçbir yan etkisini görmedim ben.
Femara bitti,2 gün ara verdim. Bugün doktor kontrolüm vardı 2 adet 16mm yumurtam oluşmuş beklediğimi gibi dedi doktor ve perşembe günü sabahtan tekrar çağırdı. Yine güncellerim ☺️

Femara bitti,2 gün ara verdim. Bugün doktor kontrolüm vardı 2 adet 16mm yumurtam oluşmuş beklediğimi gibi dedi doktor ve perşembe günü sabahtan tekrar çağırdı. Yine güncellerim ☺️
İki yumurta oluşması Harika haber 🙏 Perşembe günü çatlatma iğnesi yapabilir o zaman. Aynı durumdayız. Dua ediyorum senin için 😇

İki yumurta oluşması Harika haber 🙏 Perşembe günü çatlatma iğnesi yapabilir o zaman. Aynı durumdayız. Dua ediyorum senin için 😇
Merhaba burayı da güncellemek istedim. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım büyümüşler yarın için bir çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlayacağım söyler bakalım ☺️

Merhaba burayı da güncellemek istedim. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım büyümüşler yarın için bir çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlayacağım söyler bakalım ☺️
İlk güzel haber geldi 🥳 birden fazla mı yumurta gelişmiş?

Yarın sağlık ocağında yaptıracağım ama kol kalça veya göbek olarak bir şey belirtmedi.
Sen hangi durumdasın iğneden sonra

Benim geçen ay klomenden sonra iğne yapıldığında yumurta küçüktü doktor yine de deneyelim dedi ve malesef çatlamadı. Bu yüzden regl de olamadım. Regl gecikince tarlusal ilaçla regl oldum sonrasında femara kullandım ilaç dün bitti. 1 haziranda kontrole gideceğim. Bu kez yeterince geliştiyse çatlatma iğnesi yapılacak ikinci kez. 😊

Evet adet düzensizliği ile gitmiştim aslında ama konu buralara geldi :)

konu buralara geldi
Sana verebileceğim naçizane tavsiye gebelik testini 14 günden önce yapmaman. Geçen ay ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdığımda içinde yapay hcg olduğunu ve testleri pozitif gösterdiğini bilmiyordum. İğneden 1 hafta sonra heyecanlanıp test yaptım ve pozitif çıktı. Koşa koşa kan verdim ve hcg değerini yüksek görünce kendimi hamile sandım 😣başka birşey ararken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve üye oldum. iğnenin yalancı pozitiftik yarattığını buradan öğrendim ve biraz üzüldüm. Keşke daha önce birileriyle konuşsaydım bilgim olurdu diye düşündüm ve yazmaya başladım. Sakin kalmanın ve beklemenin önemini ilk aydan öğrenmiş oldum. 😊 Bu yüzden zor olsa da kafa karışıklığı yaratmamak adına 14. Güne kadar test yapmamanı önerebilirim.

Sana verebileceğim naçizane tavsiye gebelik testini 14 günden önce yapmaman. Geçen ay ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdığımda içinde yapay hcg olduğunu ve testleri pozitif gösterdiğini bilmiyordum. İğneden 1 hafta sonra heyecanlanıp test yaptım ve pozitif çıktı. Koşa koşa kan verdim ve hcg değerini yüksek görünce kendimi hamile sandım 😣başka birşey ararken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve üye oldum. iğnenin yalancı pozitiftik yarattığını buradan öğrendim ve biraz üzüldüm. Keşke daha önce birileriyle konuşsaydım bilgim olurdu diye düşündüm ve yazmaya başladım. Sakin kalmanın ve beklemenin önemini ilk aydan öğrenmiş oldum. 😊 Bu yüzden zor olsa da kafa karışıklığı yaratmamak adına 14. Güne kadar test yapmamanı önerebilirim.
Doktorum 11-12 Haziran da regl olmazsam kan testi vermemi söyledi. Kaset testler göstermeyebilir dedi. Beklemeye çalışacağım ☺️ Çok teşekkür ederim bu arada tavsiyelerin için 🙏

Merhaba kızlar femara ile hamile kaldım elimde 10 adet hap kaldı son kullanma tarihi 2025 almak isteyen olur mu?

Back
X