Femara, ovitrelle, estrofem

uzgunpcolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
35
14
3
24
Merhaba öncelikle herkese hayırlı ramazanlar 😊
Reglimin 5. Günü 5 gün boyunda femara kullandım sabah öğle akşam olmak üzere sonra ayın14'ünde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 12'de ve ayın 15'inde gece 12'de ilişki oldu ilerleyen saatlerde birkez daha..
Şuan ilişki gününden 9 gün geçti iğne vurulma tarihimdende 10 gün. Bide estrofem kullanıyorum 4 tane 6 saat arayla.. Kasık ağrılarım, akıntılarım, büyüyen ve yumuşayan göğüsler, halsizlik ve hafif uyku halim var ve ayın 29'unda kan tahlili vericem. Benim gibi aynı durumda olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım lütfen belirtilerinizi, kaçıncı gün öğrendiğinizi yazarsanız çok sevinirim..❤️ Bu arada 3buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım ve maalesef polikistik over sendromluyum 🥺 Cevaplarınızı bekliyorum..❤️

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle herkese hayırlı ramazanlar 😊
Reglimin 5. Günü 5 gün boyunda femara kullandım sabah öğle akşam olmak üzere sonra ayın14'ünde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 12'de ve ayın 15'inde gece 12'de ilişki oldu ilerleyen saatlerde birkez daha..
Şuan ilişki gününden 9 gün geçti iğne vurulma tarihimdende 10 gün. Bide estrofem kullanıyorum 4 tane 6 saat arayla.. Kasık ağrılarım, akıntılarım, büyüyen ve yumuşayan göğüsler, halsizlik ve hafif uyku halim var ve ayın 29'unda kan tahlili vericem. Benim gibi aynı durumda olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım lütfen belirtilerinizi, kaçıncı gün öğrendiğinizi yazarsanız çok sevinirim..❤️ Bu arada 3buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım ve maalesef polikistik over sendromluyum 🥺 Cevaplarınızı bekliyorum..❤️
Canim bende pcosluyum ve ikinci gebeligim hemde tedavisiz benim her iki yumurtaliklarimdada cok sayida kist var evlendim 8 ayimda hamile kaldim oglum 1 yasinda ve yeni hamileyim

Canim bende pcosluyum ve ikinci gebeligim hemde tedavisiz benim her iki yumurtaliklarimdada cok sayida kist var evlendim 8 ayimda hamile kaldim oglum 1 yasinda ve yeni hamileyim
Maşallah ya sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻Rabbim nasip etsin yeter ki hiçbirşey engel değildir illaki

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım 🙋🏽‍♀️
Bende pcos var ve ilaçsız hiç adet olmadım neredeyse. 6 aylık evliyim üç aydır femara kullanıyorum ama foliküllerim istenilen düzeye ulaşamamıştı ilk iki ay. İlk defa bu ay (dün) ovitrelle kullandım o yüzden heyecanlıyım 🙈
Bugün mide bulantım çok oldu ruh hali olarak da kötü hissediyorum açıkçası, ovitrellenin etkisi olduğunu düşünüyorum yaşayan oldu mu hiç

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım 🙋🏽‍♀️
Bende pcos var ve ilaçsız hiç adet olmadım neredeyse. 6 aylık evliyim üç aydır femara kullanıyorum ama foliküllerim istenilen düzeye ulaşamamıştı ilk iki ay. İlk defa bu ay (dün) ovitrelle kullandım o yüzden heyecanlıyım 🙈
Bugün mide bulantım çok oldu ruh hali olarak da kötü hissediyorum açıkçası, ovitrellenin etkisi olduğunu düşünüyorum yaşayan oldu mu hiç
Maalesef bende yaşadım aynı şeyleri psikolojikte olabiliyor 🥺 ben kimyasal gebelik yaşadım sen şuan ne durumdasın bebeğin seninledir inşallah 🤲🏻

Merhaba arkadaslar; Benim rahim inceligi sorunum var yapisiklik sonrasi histeroskopi oldum ancak rahmim kalinlasmiyor. Bu ay doktor 3.gun famara+estrofem basladi. Bugun gittim her ay gelisen yumurtam bu ay gelismedi ve rahim kalinlasmamis. Famara yi 5.gunde birakmistim estrofem devam et demisti. Bugun birak estrofemi bu ayi kendi haline birakalim sonraki ay tup bebek denersin artik dedi. Benim merak ettigim estrofemyumurta gelisimini engellemis olabilir mi acaba yanlis gunde mi baslatti doktor. Bir de estrofemi destekli mi birakiyosunux oylece birakmak dogru mu 14.gundeyim adet duzenim bozulacak diye korkuyorum size nasilbiraktiriyor doktor? Benim doktorgelisine deniyomus gibi geldi

Back
X