Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi halen devam ediyor bence iğne den sonraki 15. gün kan verirseniz asıl doğru sonucu o zaman alacaksınızdır:)Merhaba 22sinde ovitrelle kullandım bugün dayanamadım kan verdim betam 21.21 cıktı benim gibi olupta gebe kalan var mı
Çok erken kan vermişsiniz iğnenin etkisi 11 gün sürüyor. En kesin sonuç 14. Gün çıkar.Merhaba 22sinde ovitrelle kullandım bugün dayanamadım kan verdim betam 21.21 cıktı benim gibi olupta gebe kalan var mı
Bende de öyle olmuştu iğneden kaynaklı muhtemelen 15. Günü tahlil verin siz kesin sonucu o zmn öğrenirsinizBirde sol karın altım geriliyor gibi kasıklarım zaten ağrıyor iğneden sebep dimi
Sizde kac cıkmıstı kacıncı gün kan vermistinizBende de öyle olmuştu iğneden kaynaklı muhtemelen 15. Günü tahlil verin siz kesin sonucu o zmn öğrenirsiniz
16. Gün vermiştim bn garanti olsun diye 1.7 çıkmıştı negatifti yani umarım sende pozitif olurSizde kac cıkmıstı kacıncı gün kan vermistiniz
Zaten 18. Gün de regl olmuştum17. Gün vermiştim bn garanti olsun diye 1.7 çıkmıştı negatifti yani umarım sende pozitif olur
Umarım inşallah. hiç umudum yok artık gerçide deli gibi bu sitedeyim16. Gün vermiştim bn garanti olsun diye 1.7 çıkmıştı negatifti yani umarım sende pozitif olur
Umudunu kesme sakın Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsunUmarım inşallah. hiç umudum yok artık gerçide deli gibi bu sitedeyim
Benim de 22 sinde ovitrelle kullandım çok heyecanlıMerhaba 22sinde ovitrelle kullandım bugün dayanamadım kan verdim betam 21.21 cıktı benim gibi olupta gebe kalan var mı
Test yaptınız mı hiçBenim de 22 sinde ovitrelle kullandım çok heyecanlı
Bugün yaptım tek çizgi ama daha erken olduğunu da düşünüyorum yani öyle düşünmek istiyorumTest yaptınız mı hiç
Benim de 22 sinde ovitrelle kullandım çok heyecanlı
Dün yine kan verdim 9.46 cıktı atamadım heralde iğnenin etkisini halaBugün yaptım tek çizgi ama daha erken olduğunu da düşünüyorum yani öyle düşünmek istiyorum
Ben ovitrellenin 11. Günü kan verdim negatif çıktı bu nasıl oluyor pekiMerhaba 22sinde ovitrelle kullandım bugün dayanamadım kan verdim betam 21.21 cıktı benim gibi olupta gebe kalan var mı