- 5 Aralık 2022
- 221
- 175
- 33
Merhabalar arkadaşlar. Ben bu ay doktora gitmeden femara kullandım. (Kimseye önermiyorum. Ben artık olsjn istediğimden kendi kendime kullandım. Geçen ay tahlillerimi yaptırmıştım mherşey normaldi. Ondan da cesaret aldım açıkçası. Ama sizler doktora danışmadan kullanmayın. Brn sabrımın sonuna geldiğim için çaresizlikten kendim başladım. ) Adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam içtim. Bugün 5. Gün bitti. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip de yapıyorum.
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil