Gebeliğe Hazırlık Femara sonrası gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nunuco

Aslan🦁
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Eylül 2015
861
1.230
113
Merhaba.
Femara kullandım doktor kontrolünde. 17.gün kendiliğinden çatladı. Bu şekilde olanlar gebelik testinde sonucu kaçıncı gün gördü.Bugün 11.gün catladiktan sonraki test yaptım ama tek çizgi çıktı silik çizgi bile çıktı. Test icin erken olabilir mi ?

Famara kullanıp ardında çatlatma iğnesi oldum ve dayanamayıp 11. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim orda net sonuç aldım

Slm arkadaşlar bende femara kullanmaya başladım hatta bugun sonuncu hapımı yutucam bende fsh yüksekliği var oyüzden verdi Dr haftaya pazartesi randevu verdi gidicem inş ama ne yapıcak hiç bilmiyorum yumurtalar büyümüşüm diye mi bakıcak yoksa ona göre catlatma iğnesimi yapıcak bilmiyorum. 4 kasımda görüşürüz dedi böyle femara kullanıp catlatma iğnesi aşılama falan yapmadan aranızda hamile kalan varmı acaba

Merhaba

Ben 2018 Ağustos ayında defalarca kez Klomen kullandıktan sonra ilk kez o ay femara kullandım İlacım bitti Fakat o ara bayrama denk geldiği için yumurta takibi olmadı zaten öylesine kullanmıştım. Doktor gün aşırı ilişki olsun dedi çatlatma iğnesi falan zaten hiç olmadı Allah tarafından O ay hamile kaldım ama maalesef 18 haftada kaybettim birkaç aydır gebelik düşünüyorum 2 aydirda femara kullanıyorum bu ayda çatlatma iğnesi olmadı ultrasonda çatladığını gördü doktorum önceki gün çatlamamışti ama iliski oldu o gece. Daha sonra çatladığı günü takip eden 3 gün iliski oldu. Simdi tahmini adet tarihime 2 gün kaldı. Nasip bakalım olacakmi bu ay 2 yumurta oluştu çatladı. Insallah tutmuştur

İnş hayırlı haberler duyarsın varmı Bi gelişme bakalım bende haftaya pazartesi kontrol için gidicem nedicek merak içindeyim

İnş hayırlı haberler duyarsın varmı Bi gelişme bakalım bende haftaya pazartesi kontrol için gidicem nedicek merak içindeyim
Bugün hastalandım. Nasip değilmiş...
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende

Bugün hastalandım. Nasip değilmiş...
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende
Vakti zamanı var demekki Allah yakın zamanda sanada güzel haberler duyurur inş inşallah bende güzel haberler alırım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın Allah

Vakti zamanı var demekki Allah yakın zamanda sanada güzel haberler duyurur inş inşallah bende güzel haberler alırım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın Allah
Amin inşallah.
Banada haber ver mutlaka. Prolaktin değerin yüksek değilse hergün 1 incir bile olsa yemeye çalış. İncir yumurta gelişimi için çok faydalı. Benim eylülde femara ile 1 yumurta oluştu. Ekimde incir ve femara ile 2 yumurta oluştu. Pazartesi gittiğinde yeni büyümeye başlamış olur zaten büyük ihtimal. Çatlama durumuna gelmesi biraz daha sürer diye düşünüyorum.

Bu ayda femara ile yine incir yicem ama ek olarak soğan kürüde yapcam. Hamile kaldığım ay yapmıştım . Rabbim nasip eder belki. Aklıma gelen herşeyi yapıyorum 4 buçuk senedir kafayı yicem

Reactions: H M
Bu ayda femara ile yine incir yicem ama ek olarak soğan kürüde yapcam. Hamile kaldığım ay yapmıştım . Rabbim nasip eder belki. Aklıma gelen herşeyi yapıyorum 4 buçuk senedir kafayı yicem
Umut dunyasi icin.. belkiler belkiler diye diye yapiliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…