- 5 Kasım 2014
- 1.891
- 2.303
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
3. Gunu bugun, carsamba olmustumCnm çatlatma iğnesinn kaçinci günü acaba
10 gün snra. Test yap kesin sonuç alrsn3. Gunu bugun, carsamba olmustum
Benim 13.gunu ama maalesef olmadi bu ay. Yarın adet günüm zaten nasip. Allah herkese kolaylık versinCnm çatlatma iğnesinn kaçinci günü acaba
Canim insallah hayirlisiyla gelsin bebisler. Cok tesekkur ederim 15.gun kesin yapayim o zaman testi. Adetim duzenli olmadigi icin gecikme benim icin anlam ifade etmiyor maalesef. Senin ilk denemenmiydiBen 14 gün hcg silikte olsa 2 çizgi gösteriyo diye biliyorum. Ha tabi çıkmazsa etkisiz oldu vs öyle bir bilgim yok. Zaten iğne işe yaradıysa ya vurulduğun gün veya ertesi gün şeffaf akıntı gelir bu yumurtlamayı gösterir. Ve bende vuruldum şuan 12. Günüm 2 kere test yaptım 2 side silik çıktı. Yani günü dolmadan güvenilmez. O yüzden 15. Gününü bekliyorum kesin sonuç için canım
Ben sabah aksam 5 gun kullandim yani toplamda 10 adet ilac yapiyor. Ilaci kullanmaya basladiktan itibaren 8. Gun de doktora gittim yumurta takibi icin. Doktorunuza sorun yinede isterseniz herkese gore tedavi farklidir belki.Kizlar acil yardım eder misiniz femara kullanıyorum günde 2 adet kutuda 10 günlük hap var kaç gün kullanmaliyim doktorum bişi demedi ilacı içmeye basladigimin 8.gunu gideceğim 8 gün kullanmalı mıyım 5. Günde kesmeli miyim ?
Canım adet oldunuz bende ilk defa iyne oluyorumda öyrenmek idedim bende 10 gundu iyne olduğumKizlar benimde igne gunuyle birlikte bugun 15.gunuydu uc gundur test yaptim negatif simdide yavas yavas kasiklarimda batmalar basladi sanirim yarin adet olacam
Canım adet oldunuz bende ilk defa iyne oluyorumda öyrenmek idedim bende 10 gundu iyne olduğu bide bu igne adet yaparKizlar benimde igne gunuyle birlikte bugun 15.gunuydu uc gundur test yaptim negatif simdide yavas yavas kasiklarimda batmalar basladi sanirim yarin adet olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?