Merhaba arkadaşlar ben duphaston ve femara kullanmaya başlayalı 3 ay oldu bundan önceki iki ayimda 28ci gün regli oluyordum ama bu ay 3 gü geçti regli olmadım idrarda erken gebelik testi yaptım çıkmadı idrarda normal gebelik testi yaptım çıkmadı sanki regli olucakmisim gibi belim çok ağrıyor ve göğüslerine hasas sizce hamile olabilirmiyim bide bnim rahatsızlığım pkos...
Cevabın için teşekkür ederim canım. Birde bende adet olamadım duphaston kullandım bitti hala adet olmadım. Testlerim negatif. Sen duphastondan sonra ne zaman adet oldun ?
Benimki aynen soyle oldu bi ay duphastondan sonra femara kullandım doktorun dediği givi ve yumurtam buyumus mu diye kontrole gttim doktor buyumus dedi ve catlatma ignesi yapıldı. Sonrasında takip ettim ama kimyasal gebelik oldu malesef o ay olmadı. Sonra artık bunaldım sıkıldım dedim olursa olur olmazsa olmaz deyip tüm tedavileri bıraktım. İki ay sonra kendiliğimdem hamile kaldım. Ama tedavilerin ileriye dönük etkisi oldu bence diye düşünüyorum. Ama anladım ki kafamıza ne kadar takarsak o kadar olmuyor. Ben kafama takmayı bıraktıgım anda hamile kaldım