Femara ve etkileri

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
287
53
18
23
Merhaba arkadaşlar bu ay femara ve glifer ve kan sulandırıcı kullandım femara 7 gün sabah akşam kullanıp bittikten sonra 5. Gün Doktora gittim ve sol yumurtalıkta 2 tane 7mm sağda ise 5mm yumurta vardı ve normal olması gerekenden küçüktü adetimden bu yan 24. Gün gideceğim gel test yapalım dedi ümidim yok ama bunu yani sıra sürekli bir kasık ve bel ağrısı çekiliyorum afedersiniz ama vajinada ilişki sırasında daralma var son 2 3 iliskiden beri acaba kist mi oluştu yada böyle olup hamile olan var mı her ne olursa olsun dua eder misiniz kulun kula ettiği dua daha makbulmüş

benim yumurtalıklarım 10 ayda iki defa kist oluşturdu ama ilaç kullanmadan.. kendiliğinden çatlamadılar ve kiste dönüştüler. vajinada daralma gibi bir sey yaşamadım ama ilişki sırasında karnın alt bölgesinde ağrı oluyordu. kasık ve bel ağrıların regl öncesi belirtiler de olabilir. çok ümitlenme ki çok üzülmeyesin.
ama yumurtaların bir kere kontrol edilmis kontrolden sonra büyümeye devam etmis ve çatlamış olabilirler. bir sürü öyle olan gördüm yumurtası ilk muayenede yeterince gelişmeyip sonraki muayenelerde istenilen boyuta ulaşan. insallah öyle olmuştur. olmadıysa da kist oluşumundan korkma %90’ı bir sonraki reglde atılıyor. benim ikisi de ilaca gerek kalmadan reglle atıldı. en büyüğü 32mmdi. inşallah güzel haberler alırsın Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah

Çok teşekkür ederim içim rahatladı Amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…