Femara ve gün gün yumurta boyutlariniz

verygoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
857
548
103
Femara ya başladığımdan beri 9.günüm ve 3 yumurta oluştu en büyüğü 2 gun once 14 mm di şimdi de 14 mm çıktı kızlar sizlerin daha sonra büyüdüğü oldu mu nasıl ilerledi boyutları paylaşalım

Bende femara kullandim aralıkta birtane yumurtam oldu 20 mm olunca ovitrelle ile catlattik hamile kaldım 6.hafta düşük oldu maalesef

Bende femara kullandim aralıkta birtane yumurtam oldu 20 mm olunca ovitrelle ile catlattik hamile kaldım 6.hafta düşük oldu maalesef
Geçmiş olsun canım görüyorum ki hamilesin maşallah tekrar kaldın o zaman 20 mm kaçıncı gün oldu peki canım femara ya başladıktan itibaren yani

28 kasımda femara ya başladım canım 8 aralıkta ovitrelle yi göbekten vurdurdum ben gün gün doktora gitmedim 10 günde 20mm olmuştu..şubatta tekrar tedaviye basliycam şuan hamile degilim

28 kasımda femara ya başladım canım 8 aralıkta ovitrelle yi göbekten vurdurdum ben gün gün doktora gitmedim 10 günde 20mm olmuştu..şubatta tekrar tedaviye basliycam şuan hamile degilim
Anladım canım inşallah sağlıklı bi gebelik gecirirsin tedavinden tekrar güzel sonuç alıp sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar in olsun inşallah ❤

Anladım canım inşallah sağlıklı bi gebelik gecirirsin tedavinden tekrar güzel sonuç alıp sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar in olsun inşallah ❤
İnşallah canım isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah

Yok canım bu ay kullanmadım doktora gittim kist var dedi bu ay doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki ay basliycam inş femara ya

Back
X