FEMARA VE OVİTRELLE İLE HAMİLE KALAN VAR MI?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NGNUNE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NGNUNE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
30
10
3
29
Merhaba kızlar, bugün doktor Femara verdi sonra Ovitrelle vurulucaö gününü cuma kontrole gel söyliycem dedi bende hem pcos var solda hemde amh değerim 0.68 düşük , bu şekilde tedavi görüp hamile kanlar tecrübelerini yazabilir mi

Merhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun

Merhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun
Ayyy gözünüz aydın 🙏 ALLAH analı babalı büyütsün darısı isteyen herkesin başına amin ☺️ teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸

Back
X