Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, bugün doktor Femara verdi sonra Ovitrelle vurulucaö gününü cuma kontrole gel söyliycem dedi bende hem pcos var solda hemde amh değerim 0.68 düşük , bu şekilde tedavi görüp hamile kanlar tecrübelerini yazabilir mi
Merhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun
Merhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun