Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gözünüz aydınMerhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun
Amin çok teşekkür ederim darısı size ve isteyen herkese inşallahAyyy gözünüz aydınALLAH analı babalı büyütsün darısı isteyen herkesin başına amin
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
![]()
Merhabalar bu işlemleri hsg sonrası mı doktorunuz önerdi.Merhaba amh degerimi hiç bilmiyorum ama bende ileri seviye pcosluyum ilaç içmeden regl olamayacak kadar. Femara hiç kullanmadım öncelikle klomen kullandim ise yaramadı sonra direkt iğneye geçti doktorum gonal-f 450 vuruldum yeterince büyümedi sonraki ay yine gonal-f 900 kullandım şükür işe yaradı arkasından ovitrelle iğne ve şuan hamileyim şükürler olsun
Evet doktorum öncelikle hsg cekinmemi istedi çünkü tüpler tikaliysa ve işlem esnasında açılmazsa doğal yoldan hamilelik olmuyor.Merhabalar bu işlemleri hsg sonrası mı doktorunuz önerdi.
Bana hsg olmadan tedaviye başlayamayız dedi bende pcosum merak ediyorum tekrardan teşekkür ederim
Hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim bebişini büyüsün darıısı bizimde başımıza bende adetimi bekliyorum sonrasında hsg çektireceğim inşallah çok acımazEvet doktorum öncelikle hsg cekinmemi istedi çünkü tüpler tikaliysa ve işlem esnasında açılmazsa doğal yoldan hamilelik olmuyor.
Ki benimde tüplerim tıkalıymış işlem sırasında açıldı. Sonrasında iğne tedavisine geçtik
Acı esiginiz düşükse narkozlu yaptırın ben dayanamam diye düşünüp narkozlu yaptırdım hicbirsey hissetmedim. Doktorum iyi ki narkozlu çektik sana iki kez ilaç saldım dayanamazdin dedi ( bunu sizi korkutmak için söylemiyorum ama acılı bir işlemmis )Hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim bebişini büyüsün darıısı bizimde başımıza bende adetimi bekliyorum sonrasında hsg çektireceğim inşallah çok acımaz
Bu arada Amin çok teşekkür ederim en kisa zamanda size de bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallahHayırlısı olsun hakkınızda sağ salim bebişini büyüsün darıısı bizimde başımıza bende adetimi bekliyorum sonrasında hsg çektireceğim inşallah çok acımaz
Merhaba , bende hsg çektim fakat korktuğum gibi değildi hafif regli olacakmışım gibi bir ağrı girdi sonra geçiyor zaten bu çok tıkalı olup olmamasıyla alakalı sanırımBu arada Amin çok teşekkür ederim en kisa zamanda size de bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallah![]()
Canım ben daha önce 2 kere rahim ameliyatı oldum, doğuştan kalp şeklinde olduğu için. Sonrasında tüp bebek için erken dendi. Ovitralle ve klomen denemesi yapıldı tam 3 kez. Yumurtalarım gayet olgunlaştı bu ilacı kullanırken fakat hamilelik oluşmadı çatlama ile döllenme gerçekleşmedi bizim tabloda bir sıkıntı yoktu sözde fakat çocuğumuz olmadı tam 3 sene. Eylül ayı için tüp bebeğe karar vermiştik ben Haziran da anne olacağımı öğrendim. Bende sana tavsiye rahmini dinlendir. Ve bu çatlatma iğnesi etkisini 3 ay kadar sürdürüyor. Beslenmene sende eşinde çok dikkat edin sigarayı azaltın eğer kullanıyorsanız. Eşin keçi boynuzu ve Orzax proceive M kullansın sende keza semiz yeşillik somon tarzı beslen tabiki doktorunuza danışın ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bazı şeyler birazda kafamızda bitiyor ne kadar sorun etmiyoruz desek de içimizde bir yerde ediyoruz stresten uzak durunMerhaba kızlar, bugün doktor Femara verdi sonra Ovitrelle vurulucaö gününü cuma kontrole gel söyliycem dedi bende hem pcos var solda hemde amh değerim 0.68 düşük , bu şekilde tedavi görüp hamile kanlar tecrübelerini yazabilir mi
Bu aralar bunu o kadar çok duyuyorum ki , işte ilaç kullandım çatlatma iğnesi yaptık olmadı bıraktık ertesi ay hamile olduğumu öğrendim diyen çok insan gördüm duydum tanıdım bir kaç ay bu tedaviye yapıcaz yarın iğneyi vurucaz bakalım doktorumuz bu tedavide sabır çok önemli dedi bizde tamamen kendimizi doktora bıraktıkCanım ben daha önce 2 kere rahim ameliyatı oldum, doğuştan kalp şeklinde olduğu için. Sonrasında tüp bebek için erken dendi. Ovitralle ve klomen denemesi yapıldı tam 3 kez. Yumurtalarım gayet olgunlaştı bu ilacı kullanırken fakat hamilelik oluşmadı çatlama ile döllenme gerçekleşmedi bizim tabloda bir sıkıntı yoktu sözde fakat çocuğumuz olmadı tam 3 sene. Eylül ayı için tüp bebeğe karar vermiştik ben Haziran da anne olacağımı öğrendim. Bende sana tavsiye rahmini dinlendir. Ve bu çatlatma iğnesi etkisini 3 ay kadar sürdürüyor. Beslenmene sende eşinde çok dikkat edin sigarayı azaltın eğer kullanıyorsanız. Eşin keçi boynuzu ve Orzax proceive M kullansın sende keza semiz yeşillik somon tarzı beslen tabiki doktorunuza danışın ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bazı şeyler birazda kafamızda bitiyor ne kadar sorun etmiyoruz desek de içimizde bir yerde ediyoruz stresten uzak durun
Kesinlikle sabır çok önemli ve ben bazı şeyler gecikiyorsa güzelleşiyor diye düşünüyorum. Tabi ki hepimizin içinde bulunduğu mental sağlık durumu farklı ama beklemelisin eğer yaşın genç ise tüp bebek için acele etme. Mutlaka olur bir sorun gözükmüyorsa. Benim yemediğim, içmediğim şey kalmadı. Girmediğim ameliyat, yapılmamış test kalmadı, kadınız yıpranıyoruz. Sabret ve biraz da zamana bırak. Bu arada ilk gebeliğim de biyokimyasal oldu. Tam 3 buçuk sene sonra tekrar kendiliğinden oldu. 13 haftalığım şu an dilerim sende bu satırları bir gün burada başkaları için yazarsın, başkaları da umarım diğerleri için.Bu aralar bunu o kadar çok duyuyorum ki , işte ilaç kullandım çatlatma iğnesi yaptık olmadı bıraktık ertesi ay hamile olduğumu öğrendim diyen çok insan gördüm duydum tanıdım bir kaç ay bu tedaviye yapıcaz yarın iğneyi vurucaz bakalım doktorumuz bu tedavide sabır çok önemli dedi bizde tamamen kendimizi doktora bıraktık
Merhaba canım ayni sekilde hamile kaldim transferden 2 hafta önce ovitrelle ignesini 1 kere göbekten yaptım sonra 5 gün femara tablet kullandim 1 haftada yumurtalıklarımın kendi kendine büyümesini bekledik 21 cm olunca transfer oldumMerhaba kızlar, bugün doktor Femara verdi sonra Ovitrelle vurulucaö gününü cuma kontrole gel söyliycem dedi bende hem pcos var solda hemde amh değerim 0.68 düşük , bu şekilde tedavi görüp hamile kanlar tecrübelerini yazabilir mi
Tıkalı olup olmadığını bilmiyorum inşallah acımaz adrestezi olmadan yapılacak şu an için bakalım hayırlısıAcı esiginiz düşükse narkozlu yaptırın ben dayanamam diye düşünüp narkozlu yaptırdım hicbirsey hissetmedim. Doktorum iyi ki narkozlu çektik sana iki kez ilaç saldım dayanamazdin dedi ( bunu sizi korkutmak için söylemiyorum ama acılı bir işlemmis )
Ay inşallah inşallah benimde acımasınMerhaba , bende hsg çektim fakat korktuğum gibi değildi hafif regli olacakmışım gibi bir ağrı girdi sonra geçiyor zaten bu çok tıkalı olup olmamasıyla alakalı sanırım
Amin amin inşallah Allah nasibimde varsa versin inşallah çok teşekkür ederimBu arada Amin çok teşekkür ederim en kisa zamanda size de bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallah![]()
Olabilir dediğim gibi bana iki kez ilaç salmış doktorum iki tüpümde tıkalıymış belki de ondan demistir iyi ki anestezili yaptırdın diye bilemiyorum hiçMerhaba , bende hsg çektim fakat korktuğum gibi değildi hafif regli olacakmışım gibi bir ağrı girdi sonra geçiyor zaten bu çok tıkalı olup olmamasıyla alakalı sanırım