- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Bugün yeniden femara basladim bakalım bu ay ne olucak . Allah'ım bu ay olsun artık ne olur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında beta hcg ye baktırmak için gitmedim. doktora durumu anlatınca ilaç vermek için baktı ve bana dedi ki iğne bu kadar yükseltmez siz yine de dikkatli olun. Kendi doktorum da aynı şeyi söyledi gebeliğin ilk dönemiyle birleşip bu kadar yükselmiş olabilir dedi. bakalım bekliyoruz :)Tekrar vermen gerekiyor bence canım . 2 gün çok kısa bi zaman iğneden sonra. Hayırlısı olsun inşAllah![]()
İnşAllah öyledir canım. Daha sonra bir daha mı vermeni söyledi doktor ? :)aslında beta hcg ye baktırmak için gitmedim. doktora durumu anlatınca ilaç vermek için baktı ve bana dedi ki iğne bu kadar yükseltmez siz yine de dikkatli olun. Kendi doktorum da aynı şeyi söyledi gebeliğin ilk dönemiyle birleşip bu kadar yükselmiş olabilir dedi. bakalım bekliyoruz :)
Kendi gttiğim doktor perşembe ya da cuma kan ver bakalım ne olacak dedi ? bende acaba adet tarihimimi beklesem diyorum. üzülmek istemiyorum negatif çıkarsa :)İnşAllah öyledir canım. Daha sonra bir daha mı vermeni söyledi doktor ? :)
Ah çok iyi anlıyorum seni :) hayırlısı neyse o olsun :) buraya da yazarsan sevinirim :)Kendi gttiğim doktor perşembe ya da cuma kan ver bakalım ne olacak dedi ? bende acaba adet tarihimimi beklesem diyorum. üzülmek istemiyorum negatif çıkarsa :)
inşallah hayırlı haberler alırım ve burada sizlerle paylaşırımAh çok iyi anlıyorum seni :) hayırlısı neyse o olsun :) buraya da yazarsan sevinirim :)
Ben de bu ay femara kullandım ılk defa pazartesı catlatma ıgnesı vericem dedi doktorBugün yeniden femara basladim bakalım bu ay ne olucak . Allah'ım bu ay olsun artık ne olur![]()
Hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşAllahBen de bu ay femara kullandım ılk defa pazartesı catlatma ıgnesı vericem dedi doktor
Ben femara ile her seferinde hamile kaldim fakat 2 dis gebelik ve bir belirsiz gebelikle sonlandi,oldukca etkiliMerhabalar
Pcos hastasıyım . Yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim
Bı 8 aydır da deniyoruz hiç hamile kalamadim . Bundan önceki ay doktora ilk kez gittim klomen verdi hiç yumurtam büyümedi direkt ilacı değişip femara verdi ve bir yumurtam büyüdü 21 mm iken ignemi oldum salı günü . Bugün 4.gun .
Merak ediyorum benim gibi olup hamile kalan var mı veya bu ay aynı şekilde deneyenler birbirimize destek olabiliriz.♥
Tabiki öyle Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin .Ben femara ile her seferinde hamile kaldim fakat 2 dis gebelik ve bir belirsiz gebelikle sonlandi,oldukca etkiliama sonu hayirli olsun cift cizgiye sevinmek yeterli olmuyor,cift cizgi,rahme gitmesi,kalp atisi....allah herkese sabir versin..
Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun inşAllah şifa olsun hepsiSu an ari sutlu propolisli ham bal ve elma sirkesi aspir yagi,keten tohumu ve corek otu yagi iciyorum.bebek maalesef yok.bir iki ya sora tekrar dr ye gidecegim..![]()