femara ya da klomen kullananlar yumurtalarınıza nerden bakıldı ?

Zeytin_zey

Eren ❤️
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.892
3.039
63
32
arkadaşlar , femara ya da klomen kullanınca yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakmak için doktora gidildiğinde doktor karından mı bakıyor ultrasyonla yoksa alttan mı muayene ediyor? sadece ultrasyon ile oluyor mu , cevap verirseniz çok sevinirim

Benim doktorum vajinal ultrasonla kontrolünü yapmıştı

Yumurtaların daha iyi görünmesi için vajinal ultrason ile bakılıyor ve evet sadece ultrasonla oluyor

Tedaviniz pozitif sonuçlansın inşallah. Alttan vajinal bakılıyor diğer arkadaşlarda yorum yapar netleşir ama bikaç sene önce bana öyle bakılmıştı. Kişisel temizlik yaparak gidin yani mutlaka:)

kız alttan dedim ya sana
ya biliyom biliyom sadece diğer kullananlar nerden baktırmış onu merak ettim , çok çabuk utanan bi yapım var yüzüm kıpkırmızı oluyor vajinal muayenelerden sonra, alerji gibi geçmiyo. mecbur olmadıkça vajinal istemiyorum ondan bu kadar merak ettiim ama allahtan normal ultrasyon da oluyomuş

kız sen o zaman doğururken napacan? vajinal ultrasonda en azından oraya bakmıyor doktor

İkisinide kullandım alttan baktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…