Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pcosum var bu ilacı kullanıpta yumurtaları gelişen var mı doktor bana bunu rahim kalınlaştırmak için verdi fakat yumurtalarımı geliştirdi aynı durumu yaşayan var mı acaba
pcosum var bu ilacı kullanıpta yumurtaları gelişen var mı doktor bana bunu rahim kalınlaştırmak için verdi fakat yumurtalarımı geliştirdi aynı durumu yaşayan var mı acaba
Öyle yaptılar zaten de bende ters etki yaptı çok gelişti yumurtalar patlayıp rahim arkasına sıvı biriktirdi tedaviyi yarıda kesip bi sonra ki adete ertelemek zorunda kaldılar çok ağrım oldu mahvoldum
Öyle yaptılar zaten de bende ters etki yaptı çok gelişti yumurtalar patlayıp rahim arkasına sıvı biriktirdi tedaviyi yarıda kesip bi sonra ki adete ertelemek zorunda kaldılar çok ağrım oldu mahvoldum
Çok çok geçmiş olsun Ben de ileri derecede polikistik overliyim. Doktorum aşılama sürecinde femara verdi 5 gün sabah akşam olmak üzere kullandım. Yumurtamı istenilen seviyeye getirdi fakat onun dışında hiçbir sorun yaşamadım. Endometrium da yavaş yavaş kalınlaşmaya başlıyor.