Gebeliğe Hazırlık femaradan sknra ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lusymooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
97
44
38
27
5 gün sabah aksam femara kullandım. 22 ocak cumartesi ovitrelle vuruldum. Aynı süreci yaşayan var mı nelere dikkat ettiniz? Hangi günleri değerlendirdiniz kızlar?

Tatlim dikkat etmen gereken bise yok normal.yasantina devam igneden sonra 36 saat icinde iliski ve ertesi gun iliski 3gun degerlendiriyorsun sonrasi sakin igne gunu dahil 14gunu bulmadan test yapma yaniltiyo igne gunu dahi 14. Gun test dogru cikar

Doktorun hangi saatte ilişki olacağını söyledi mi?
Yumurtaliklarin kac mm canım?
Yumurtaliklar 20 üstü ise iğne günü degerlendirin diyor doktorlar. Eğer 16-18 mm civari ise iğneden 36 saat sonra birliktelik, ertesi ve ertesi gün diye en sonda gün aşırı veya birliktelik olmayabilir diyor

persembe günu kontrole gittigimde 16mmdi yumurtalar. Cumartesi günü vurulana kadar istedigimiz boyuta gelir 36 saat sonra iliski dedi sadece

cumartesi sabah 11de yaptım. 12saat sonrasini değerlendirdik nolur nolmaz diye bi de 36 saati degerlendiririm. Sonradı gün aşırı olur olmadı.
Evet genelde iğneden sonraki 36. Saat aşılama yapılıyor sen de değerlendir bence 😊

Bende 21nde oldum canım bende beklemedeyim. Doktıor bebek tutunaun diye ilaç verdimi sana?
hayır hiç bisey vermedi. Polikistik over var bende bundan önce iki defa da klomen kullanmıstım ben ama fenaraya tepki verdi yumurtalar. Sadece folik asit verdi bi ocean polysitol diye polikistiğide tedavi ediyor aynı anda dedi onu kullaniyorum

Peki yumurtaşarın 16mmyken rahim duvarı kalınlıgın kaç mm idi? Bendede pkps ver pcosa iyi gelen pholicaps kullanıyorum

Boyutunu söylemedi bana. Bu ay kendiliğinden olabilir diye igne vermeyelim iğnesiz dene demisti. Şansa bırakmamak icin iğne istedim ben. Hayırlı haberlerini alırım insAllah😇

Boyutunu söylemedi bana. Bu ay kendiliğinden olabilir diye igne vermeyelim iğnesiz dene demisti. Şansa bırakmamak icin iğne istedim ben. Hayırlı haberlerini alırım insAllah😇
Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻 Haberleşiriz 🙏🏻

Ben de 13 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde de 5 gün sabah akşam femara kullandım iğneden sonra 4 günü değerlendirebildik eşim göreve gitti bat 29 Ocak iki gün önce yaptığım test negatifti bir umut bekliyorum 😔

canım nasılsın akıntın faln var mı senin
tesekkur ederim kuzum sen nasilsın. Öyle belli bi belirtim yok ama dün sol kasığıma iğne batar gibi bisey oldu arada bir çatladı diye düsündüm bende. Birde aşırı gaz var tutamıyorum istemsizce. Sen nasilsin?

Ben de 13 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde de 5 gün sabah akşam femara kullandım iğneden sonra 4 günü değerlendirebildik eşim göreve gitti bat 29 Ocak iki gün önce yaptığım test negatifti bir umut bekliyorum 😔
Bir iki gün daha bekle bakalım. İğnenin etkisi tamamen geçip negatiften sonra pozitife dönen cok olmuş. İnsAllah pozitiftir kötü düşünme🥰

tesekkur ederim kuzum sen nasilsın. Öyle belli bi belirtim yok ama dün sol kasığıma iğne batar gibi bisey oldu arada bir çatladı diye düsündüm bende. Birde aşırı gaz var tutamıyorum istemsizce. Sen nasilsin?
bende iyiyim kuzum dün 5. günümdü akşamı bel ağrım olmayabaşladı kasıklarımda ara ara var zaten onun dışında bir belirti yok kuzum acaba diyorum yarın progestoran testi yaptırsak mı :D

5 gün sabah aksam femara kullandım. 22 ocak cumartesi ovitrelle vuruldum. Aynı süreci yaşayan var mı nelere dikkat ettiniz? Hangi günleri değerlendirdiniz kızlar?
Merhaba bende adetimin 5.günü (18.01.22) femara kullandım 5 gün boyunca ilaç sonrası bugün saat 9 da vurdum çatlatma iğnesini. yarından itibaren 1 şubata kadar iliski dedi doktorum
1 subatta da progestan kullanmaya baslayacagim tutunma için.
İnşallah hamile kalabiliriz🤗

Back
X