Femaradan sonra yumurtam kiste dönüştü

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Arkadaşlar bu ay femarada 2 yumurta oluştu birisi çatlamamış kiste dönüşmüş bu kist bir sonraki adetlemi atılıyor? Bir sonraki ayki tedavimi de etkiler mi?

Yumurta her ay oluşurken 1-2-3 tane oluşabiliyor. Biri kistleşirse kalan ikisiyle de hamile kalabilirsiniz ya da bir sonraki ay yeni gelen yumurtalarla da hamile kalabilirisniz.

Ben de klomen kullanmıştım. Doktor kistleşmenin olduğunu söyledi hatta baya büyümüş tehlikeli duruma elmiş hastaneye bile yatırabiliriz daha büyürse dedi ve hemen doğum kontrol hapına başlattı. Hamile kalmak isterken bu duruma düşmüştüm. Ama doğum kontrol hapı sonrası hem kist atıldı hem de bir sonraki ayı hamile kaldım

Çok sevindim ya ne güzel olmuş sizin için. Benim de bu ay kist oluştu ilaç kullanamıyorum bi yumurtlama günü gidip kendiliğinden yumurtam oluştu mu baktıracağım. Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizlere de nasip etsin

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de benzer bir durum yaşıyorum, kistim 8 cm olmuş ve 2 aylık doğum kontrol hapına başladım. Bana umut oldunuz. Sizin kistinizin boyutu neydi acaba?

Doktorun bana cm olarak söylediğini hatırlamıyorum ne yazık ki :/ 2018 sonlarında yaşamıştım bu durumu. Benim doktorum klomen vermekle hata yaptı ama. Benim zaten yumurtam oluşuyordu. O sadece durumu hızlandırmak istedi sanırım. Sen hangi ilacı kullandın

Folic trio ve c vitamini kullanıyordum doktorun önerisiyle, son 2 aydır da biotin ve omega kullanmaya başlamıştım kendim araştırarak. Bunlar yapar mı bilemiyorum ama hepsini bıraktım şimdi, özellikle biotinden şüpheleniyorum biraz

Merhaba benim de bu ay kist olduğu için vermemişti. Ben yumurtalara dönemimde gittim Hocam kist gitti mi diye gitmişti ve kendi yumurtam olusmus mesela. Umutsuz olma ben bu ay boşa geçti diodum tam tersi oldu bende pko var yumurtlama hapları daha çok yumurtlamamızı ve o ay pkodan yumurtlamıyorsak kesin ilaçla kesin yumurtlamamızı sağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…