• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Femera ile gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Klomen ayrı bir ilaç femara ayrı. Düşün parol ile diğer ağrı kesiciler aynı olsa gebelere vermezler.
Kuzum bir canın oluşması o kadar mucizevi ki aslında. Doktor da sırayla deniyor işte inşallah bir sonraki aşamaya geçmeden gelir meleğin 🙏
Amin cnm hepimizin artiik bizde olsak keske hamile

Anladım ben bi sorayım o zaman. Benim doktor da sagolsun cok az konusur heveslendirmemek icin ben de ona guveniyorum gel diyo geliyom git diyo gidiyom. Tam aradigim sey bu cunku panik yapmaya cok meyilliyim bu konuda. Zaten genel olarak cok sabirsizim. Femera pko olunca veriliyo gibi anlamistim ben de.

Anladım ben bi sorayım o zaman. Benim doktor da sagolsun cok az konusur heveslendirmemek icin ben de ona guveniyorum gel diyo geliyom git diyo gidiyom. Tam aradigim sey bu cunku panik yapmaya cok meyilliyim bu konuda. Zaten genel olarak cok sabirsizim. Femera pko olunca veriliyo gibi anlamistim ben de.
yok cnm yumurtanin kaliteli olmasini sagliyor yumurtaliklari uyariyor bende pko yok

Kızlar slm nasılsıniz bende progesteron ilaçi kullanıyorum 11 gundur adetmın 3 gunu Dr cagırdı galba klomen ve fermra vercek nasıl bir yol izleyecek cok merak ediyorum

Merhaba hanimlar. Bir kac hafta once düşğk progestron dan dolayı düşük yaptım . Bu ay femeraya başlıyacagım inŞallah bu ay olur saglıkla hepimizin

Back
X