Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya zaman geçmiş üzerinden ama olsun yine de cevaplayayim . Iki ilacı da ayrı tedavilerde kullandım ben. Femarayi ilaç tedavisinde, menopur u da hem asilamada hem tuo bebekte kullandım. Yan etkisini görmedim. Gayet rahattımTüp Bebek tedavisinde bu iki ilacı kullanan lar faydasını gördünüz mü yan etkileri oldu mu
Femarayı yumurta takibi ve aşılamada toplam 4-5 kere kullandım bi sıkıntı yaşamadım. Meneporu da tüp bebekte kullandım yan etki değilde opu öncesi kasık ağrısı yaşadım ama normal sanırımTüp Bebek tedavisinde bu iki ilacı kullanan lar faydasını gördünüz mü yan etkileri oldu mu
Menopuru kendiniz mi yaptınız ve kalçadan mıBaya zaman geçmiş üzerinden ama olsun yine de cevaplayayim . Iki ilacı da ayrı tedavilerde kullandım ben. Femarayi ilaç tedavisinde, menopur u da hem asilamada hem tuo bebekte kullandım. Yan etkisini görmedim. Gayet rahattım
Yok kendim yapmadım sağlık ocağına gidip geldim her gün. Kalçadan yapıldı doktor o şekilde söylediMenopuru kendiniz mi yaptınız ve kalçadan mı
Anladım cnm bize de eşin de yapabilir dedi kendimiz yaptık bugünYok kendim yapmadım sağlık ocağına gidip geldim her gün. Kalçadan yapıldı doktor o şekilde söyledi
Hamilelik oldu mu acabaYok kendim yapmadım sağlık ocağına gidip geldim her gün. Kalçadan yapıldı doktor o şekilde söyledi
Asilama ile gebelik oluşmuştu sonra düşük yaptım. Şimdi tüp bebek tedavisindehim, transferi bekliyorumHamilelik oldu mu acaba
Yumurta toplama işleminin z nasıl geçti acaba ondan baya tedirginimAsilama ile gebelik oluşmuştu sonra düşük yaptım. Şimdi tüp bebek tedavisindehim, transferi bekliyorum
Çok rahattım çok az agrım oldu kanama da yok denecek kadar azdı. Ama 17 yumurtam toplandığı için ohss riskine karşı diyet v3rdi. O çok zorladı beni. Bi de anesteziyi geç atlattım 3 gün boyunca uyudum sürekli.Yumurta toplama işleminin z nasıl geçti acaba ondan baya tedirginim
Anladım rahim filmi çekinmiştim onun gibi mi inş iyi gecer benimdeÇok rahattım çok az agrım oldu kanama da yok denecek kadar azdı. Ama 17 yumurtam toplandığı için ohss riskine karşı diyet v3rdi. O çok zorladı beni. Bi de anesteziyi geç atlattım 3 gün boyunca uyudum sürekli.
Evet evet aynı onun gibi. Hatta benim rahim filminde 1 gün süren kanamam olmuştu, bunda öyle bir şey yaşamadım lekelenme gibi oldu sadeceAnladım rahim filmi çekinmiştim onun gibi mi inş iyi gecer benimde
İnşallah rahat geçer yA o kadar korkuyorum ki ilk iğneyi bugün yaptık bakalım hayırlısı siz hamile kaldınız mıEvet evet aynı onun gibi. Hatta benim rahim filminde 1 gün süren kanamam olmuştu, bunda öyle bir şey yaşamadım lekelenme gibi oldu sadece
Embriyoları dondurduk. Transferi bekliyorum ağustos sonu ya da eylül başı olacak allah izin verirseİnşallah rahat geçer yA o kadar korkuyorum ki ilk iğneyi bugün yaptık bakalım hayırlısı siz hamile kaldınız mı
Embriyoları dondurduk. Transferi bekliyorum ağustos sonu ya da eylül başı olacak allah izin verirseİnşallah rahat geçer yA o kadar korkuyorum ki ilk iğneyi bugün yaptık bakalım hayırlısı siz hamile kaldınız mı