Femera menopur kullananlar

Tüp Bebek tedavisinde bu iki ilacı kullanan lar faydasını gördünüz mü yan etkileri oldu mu
Baya zaman geçmiş üzerinden ama olsun yine de cevaplayayim . Iki ilacı da ayrı tedavilerde kullandım ben. Femarayi ilaç tedavisinde, menopur u da hem asilamada hem tuo bebekte kullandım. Yan etkisini görmedim. Gayet rahattım

Tüp Bebek tedavisinde bu iki ilacı kullanan lar faydasını gördünüz mü yan etkileri oldu mu
Femarayı yumurta takibi ve aşılamada toplam 4-5 kere kullandım bi sıkıntı yaşamadım. Meneporu da tüp bebekte kullandım yan etki değilde opu öncesi kasık ağrısı yaşadım ama normal sanırım

Baya zaman geçmiş üzerinden ama olsun yine de cevaplayayim . Iki ilacı da ayrı tedavilerde kullandım ben. Femarayi ilaç tedavisinde, menopur u da hem asilamada hem tuo bebekte kullandım. Yan etkisini görmedim. Gayet rahattım
Menopuru kendiniz mi yaptınız ve kalçadan mı

Yumurta toplama işleminin z nasıl geçti acaba ondan baya tedirginim
Çok rahattım çok az agrım oldu kanama da yok denecek kadar azdı. Ama 17 yumurtam toplandığı için ohss riskine karşı diyet v3rdi. O çok zorladı beni. Bi de anesteziyi geç atlattım 3 gün boyunca uyudum sürekli.

Çok rahattım çok az agrım oldu kanama da yok denecek kadar azdı. Ama 17 yumurtam toplandığı için ohss riskine karşı diyet v3rdi. O çok zorladı beni. Bi de anesteziyi geç atlattım 3 gün boyunca uyudum sürekli.
Anladım rahim filmi çekinmiştim onun gibi mi inş iyi gecer benimde

Evet evet aynı onun gibi. Hatta benim rahim filminde 1 gün süren kanamam olmuştu, bunda öyle bir şey yaşamadım lekelenme gibi oldu sadece
İnşallah rahat geçer yA o kadar korkuyorum ki ilk iğneyi bugün yaptık bakalım hayırlısı siz hamile kaldınız mı

Back
X