Femera/ Pcos

Oluştu canım hamdolsun sonrada çatlama iğnesi oldum . Ama yumurtanın kalanını vücut atamayinca doktor bı ay ara verdi tedaviye
Hadi ya.. Çok geçmiş olsun. Ben de bugün doktora gittim de perşembe tekrar çağırdı, tam büyümemiş yumurta daha.

Önümüzdeki ay devam edecek misin peki femerayla. Ben önceden üç ay klomen tedavisi gördüm, iki ay ara verdik, şimdi de üç ay femera tedavisi planladık. Pko olup femera kullanıp iyi sonuç almış birilerini arıyorum ben de işte moral olsun diye :KK48:

Hadi ya.. Çok geçmiş olsun. Ben de bugün doktora gittim de perşembe tekrar çağırdı, tam büyümemiş yumurta daha.

Önümüzdeki ay devam edecek misin peki femerayla. Ben önceden üç ay klomen tedavisi gördüm, iki ay ara verdik, şimdi de üç ay femera tedavisi planladık. Pko olup femera kullanıp iyi sonuç almış birilerini arıyorum ben de işte moral olsun diye :KK48:
Allah'ın izniyle femera isey yaradı dediğim gibi ama bu ay olmadı işte olmayınca olmuyo bacım napicaz :D

Merhaba kızlar bende bu ay adet olursam Şuan zamanı bekliyorum adetim femara ya başlayacağım olmazsa rahim filmi cekinecegim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin:KK200::anneadayı:

Günaydın kızlar bu sabah adet oldum pazartesi femara başlıyoruz ilk defa kullanacağım dua edin bana inşallah bu tedavi den hayırlısı ile sonuç alalim:dua::KK200:

Back
X