Femera/ Pcos

hormonal olarak cok kotuymus degerler bende anlamadim gitticyaa
benim de hormonları kötü canım doktor bana da diane 35 verdi ama korkuyorum içmeye çünkü kilo yapıyor acaba yasmin mi içsem yan etkisi az miş ama aynı görevi yaparmı bilmiyorum bir bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. canım allah yardımcın olsun istiyen herkese versin hayırlı evlatlar
Merhaba kızlar. Ben de bebek düşünmeden önce hep diane35 kullandım, tedavi sürecimde de ara ara 3 ay 2 ay filan hormonları toparlamak için diane içtim. Biz pkolularda hemen hormonları toplayıveriyor bu ilaç.. Hiç korkmayın, doktorunuza güvenin.
Bir de kilo alacağım diye kendinizi şartlamayın ben diane35 kullanırken 20den fazla kilo verdim o kilomu yine diane içerken korudum. İradenize bakıyor yine.. Hormon tedavileri daha beter şişiriyor insanı, o ilaçları kullanırken aldığım kiloları verdiğimiz diane aralarında geri verdim hep...

Merhaba kızlar. Ben de bebek düşünmeden önce hep diane35 kullandım, tedavi sürecimde de ara ara 3 ay 2 ay filan hormonları toparlamak için diane içtim. Biz pkolularda hemen hormonları toplayıveriyor bu ilaç.. Hiç korkmayın, doktorunuza güvenin.
Bir de kilo alacağım diye kendinizi şartlamayın ben diane35 kullanırken 20den fazla kilo verdim o kilomu yine diane içerken korudum. İradenize bakıyor yine.. Hormon tedavileri daha beter şişiriyor insanı, o ilaçları kullanırken aldığım kiloları verdiğimiz diane aralarında geri verdim hep...
tatlim bende guveniorum doktoruma. senin bebegin ne kadar surede oldu.

tatlim bende guveniorum doktoruma. senin bebegin ne kadar surede oldu.
Çok şükür. İnsanın kafasının uyduğu, güvendiği doktoru bulması çok önemli ve tabi stresten uzak kalmaya çalışmak... Biz çok şükür 19.ayımızda pozitifi gördük :)
Siz ne kadardır istiyorsunuz canım?

adliyede stresten uzak kalmak ne mumkun. bende 7 aydir istiyorm ama 2 yillik evliyim. ay cnm benm cok
sevindm saglikla buyusunler.
Adliyede çok zordur eminim... Allah kolaylık versin canım.

Bende kendimi bildim bileli pko ve insülin direnci vs olduğunu bildiğim için o yönde, normalden hızlandırılmış bir tedavi uyguladık. Normalde 1yıl istemeye rahim filmi vs çekiyorlar, ben şikayetlerimi anlatınca doktor 6.ayımızda çektirdik, spermiyogram testini de o zaman yaptırdık. Malesef bende pko eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı ama elhamdulillah toplamda 19.ayda güldü yüzümüz. Süreçte umutsuzluğa kapıldığımız da oldu, hayal kırıklıklarımız da. Maddi manevi çok zor günler... Siz hsg ve spermiyogramı yaptırdınız mı?

esimin sperm testleri normal cnm. banada rahim filmi istedi ama degerler boyle olunca cektirmek istemedim.

Back
X