Fena Acitti :(

Ceydaerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
751
0
46
İngiltere
Kizlar az once oglusum bir hareket etti off diyorum yani. Vajinam da sanki biri tirnagiyla cizermis gibi canimi yakti. Ilk defa boyle birsey oldu. Ve suanda da hareket ederken cok sert donusleri oluyor. Size de hic oldu mu?

bende hamıleyım 1 haftam var.bı kac saat once yuruyuse cıktım.oyle bı baskı yaptıkı canım nası yandı bende sık sık oluyo o dedıgın

valla canım napalım mecbur dayancaz hep dua edıyorum kendıme ve benım gıbı hamılelere hele bu gece yatarken nasıl canımı yaktı.ozellıkle bugunlerde popo kısmına oyle bı baskı yapıyokı anlatamam.resmen batıyo bı an dogucakmıs gıbı gelıyo :) valla allah kurtaarsın hepımızı

Senin 1 haftan kalmis ne guzel masallah. Benim daha minimum 5 haftam var insallah sorunsuz gecer. Ben suni sancidan da korkuyorum insallah ona gerek kalmadan dogururuz.

insaallah sorunsuz bı sekılde dogururuz :) bende arada korkuyorum napcam dıye.

bebeğin yeri daraldıkça hareketleri de sertleşiyor...bazen benim ki de hareket ettiği zaman zannediyorum karnımı yırtıp çıkacak. hemen üzerine elimi koyuyorum biraz sakinleşiyor...allah hepimizi bir avazda kurtarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…