Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Selam gencler,

Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.

Kesin aldatiliyorum başlığı ile konu içeriği biraz bağımsız aldatildigini düşünen bir kadının konusunda espiriler yapmaya çalışması da garip

Neyse.gidip sorun bence böyle böyle bir şey oldu bu nedir diye
Konuda espri yokelim titriyor soruyum mu gercekten.

Valla ben whatsap veb diye bisi duymustum ama o zaman oyle seyi varsa hergun konusur arkadaslar bilir web i ben suan bilmiyorm onu deneyin
Laptop ortak takip edemem ordan.
Haha :D cidden bazen çok şüpheci olabiliyoruz :) bazen tum mesajlari silebilir insan :) ha aldatmiyor diyemem ama tek bu sebepten ötürüde aldatıyor diyemem :) takipte kalın
Ben de bilemedim.

Bu kadarcık şeyden mi şüphe duydunuz :KK48:
Yazık bu adamlara da, ufacık bir şeyden nem kapıyoruz. :KK45: Bence aldatma gibi bir durum yok, öylesine mesajları silmiş. Başka şüpheli bir hareketi yoksa eğer, günahını almayın. İlla içim rahat etsin diyorsanız ufak ufak takipte kalın.

Selam gencler,

Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.

Bi keresinde ben telefonu whatsappa girip masaya koymuşum ve 4 saat filan çevrimiçi görünmüşüm. Ekranı otomatik kapanmıyor telefonumun. Zaten şarjdaydı. Öyle kalmış. Bana da arkadaş yazdı ne zaman girsem çevrimiçisin bi cevap yazmadın bana diye. Şimdi o olay aklıma geldi.

Eşinizin telefonunun ekranının otomatik kapanma süresi var mı

Konuda espri yokelim titriyor soruyum mu gercekten.
Benzeri başıma geldi eşim sosyal medya hesaplarından birini açmış tamamen tesadüf eseri gördüm bu ne şimdi dedim tepem attı haliyle gel bak mesajlarıma takip ettiklerime dedi bir baktım ki sadece bir kişiyi takip ediyor bir siyasetçi o da milletvekili yani ve adamla ağır bir siyasi tartışmaya girmiş öyle böyle değil sırf onun için hesap açmış

Yani hemen yakıp yıkmaya gerek yok konuşmak zor değil

Bence bişey yok.bazen ben öylesine watsaba girip cıkarım illa birine bişe yazmak için degil.dediğinz saatte mesaj yoksada belkide sandıgınız gbi silmemiştir.gercekten yoktur.bence aldatılmıyorsunuz.konuyu acıp huzurunuzu bozmayın.beklemede kalın içinizin rahat etmesi için.birdaha süpheniz olursa acılın

Söyleme .

Düşün ki , aldatılıyorsun ... evet aldatıyorum seni ..o saatlerde de sevgilimle yazışıyordum bingoooo mu diyecek ? hayır . Boş boş bir muhabbet dönecek aranızda ve saçma sapan kapanıp gidecek ...

Söyleme.

Çünkü aldatılmama ihtimalin çok yüksek . Yine yok yere saçma sapan bir muhabbet ve şüpheci kadın tripleri ... Gerek yok .
Öylesine girmiş olabilir .
En son sizinle yazışıp ekranını kapamamış olabilir ki ben bunu çok yaparım .

Ya da o da size bakıyordur :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hatta o da şu an bir fırsat bulup telefonunuzu kontrol edecek ve sonra dönüp size ... sen şu şu şu saatlerde hep ç.içi idin ama hiç yazışma yok ... ne haltlar karıştırıyorsun demeyi bekliyordur ...

Yani ... hiç bir şey söyleme .

Back
X