fena şapa oturduk nolursunuz akil verin

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
18
35
İstanbul
Kızlar herkese meraba...kiracimiz bize borç yükleyip gitti ...su yu üstüne almadığı için annem kiracı ödememiş 4 bin TL borç yükleyip gitti elektrik kiracının ustuneydi onu ödemiş ..keşke suyuda alsaymsiz off kızlar napılır dava etsek nolur ?odicem diyo Tabikide ödemez ...bilen varsa allah rızası için cevaplasn şimdiden sağolsun..

aynı benim kiracı modeli asla ödemezler kalan borçlarını bırakır giderler

Kızlar herkese meraba...kiracimiz bize borç yükleyip gitti ...su yu üstüne almadığı için annem kiracı ödememiş 4 bin TL borç yükleyip gitti elektrik kiracının ustuneydi onu ödemiş ..keşke suyuda alsaymsiz off kızlar napılır dava etsek nolur ?odicem diyo Tabikide ödemez ...bilen varsa allah rızası için cevaplasn şimdiden sağolsun..
4000 mi :KK57::KK57: Kaç yıllık fatura ödememiş ve bu saate kadar nasıl kesilmemiş o su?? biz 1 ay fatura ödemesek 2. ay suyumuzu keserler. Nerde yaşıyosunuz?

2 fatura odenmeyınce su kesılıyor yahu...

su kesilmez çünkü hayati bir ihtiyaçtır kesemezler diye biliyorum
artarak devam eder faiz biner
bizim de kiracının 750 tl borcu var şu an.
tuvaletteki musluğu açık bırakıp 1.5 ay tatile gitmişler :'(

su kesilmez çünkü hayati bir ihtiyaçtır kesemezler diye biliyorum
artarak devam eder faiz biner
bizim de kiracının 750 tl borcu var şu an.
tuvaletteki musluğu açık bırakıp 1.5 ay tatile gitmişler :'(
Valla gayet de kesiyolar 2. faturadan sonra başımıza geldi yani Bi de sayaç sökme takma parasıyla falan uğraşıyosun hatta ihtar da göndermiyolar. Sizinki tek faturada 750 olmuş olabilir de bırakıp giderlerse tabi normal. bu 4000 nasıl olmuş kaç faturada olmuş ben çok merak ettim doğrusu.. O işte bi yanlışlık var bence

Valla gayet de kesiyolar 2. faturadan sonra başımıza geldi yani Bi de sayaç sökme takma parasıyla falan uğraşıyosun hatta ihtar da göndermiyolar. Sizinki tek faturada 750 olmuş olabilir de bırakıp giderlerse tabi normal. bu 4000 nasıl olmuş kaç faturada olmuş ben çok merak ettim doğrusu.. O işte bi yanlışlık var bence
aynen bızde otomatık odeme olmasına ragmen bı sıkıntı olmus 2 fatura odememıs farketmedık kesıldı hemen
:D bı bızemı calısıyor bu personeller anlamadım kı

Back
X