Fener'in kupasında oğlum kayboldu

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Fener'in şampiyonluk heyecanı benim evimde kabusa dönüştü.8yaşındaki oğlum babasıyla beraber maça gitti (babası maçta emniyet görevlisi)babası bunu bir koltuğa oturtuyor sakın kimseyle gitme maçbitince gelip seni alırım diye anlaşıyorlar.tabi oğluşum maçın heyecanıyla olduğu koltuğu terkediyo 5,6metre uzakta kaleci Volkan'ın arkasına kadar gidiyo maksat kaleciye kendince güç vermek bana
-anne ne yani kupayı kayıpmı etseydik
-oğlum ne kupası ben seni kaybetmek korkusuyla ölücektim nerdeyse dedim
-korkma,annen seni evinde kedi gibi beslemiş sende beni besleyemessin dedi:)
Tabi baba arıyo ben evde ağlıyorum,kardeşlerim beni sakinleştirmeye çalışıyor vesselam saha güvenliği ve polis arıyorlar ve oğlum fark edince durumu yerine geçmiş buluyorlar.
Allah kimseye kayıp acısı ve korkusu vermesin aklımdan neler geçti neler sahadan çıktıysa50bin kişi içinde nasıl bulunucak,ezilirmi,çalınırım...
Allahıma şükür yavrum şuan yatağında uyuyor ve bende binlerce şükür ediyorum

Son düzenleme:
Çook geçmiş olsun,Allah korumuş.
Oğlunuz çok sevimli ve akıllı kurduğu cümlelere bakk :))

LG-P710 Tapatalk

Fener'in şampiyonluk heyecanı benim evimde kabusa dönüştü.8yaşındaki oğlum babasıyla beraber maça gitti (babası maçta emniyet görevlisi)babası bunu bir koltuğa oturtuyor sakın kimseyle gitme maçbitince gelip seni alırım diye anlaşıyorlar.tabi oğluşum maçın heyecanıyla olduğu koltuğu terkediyo 5,6metre uzakta kaleci Volkan'ın arkasına kadar gidiyo maksat kaleciye kendince güç vermek bana
Tabi baba arıyo ben evde ağlıyorum,kardeşlerim beni sakinleştirmeye çalışıyor vesselam saha güvenliği ve polis arıyorlar ve oğlum fark edince durumu yerine geçmiş buluyorlar.
Allah kimseye kayıp acısı ve korkusu vermesin aklımdan neler geçti neler sahadan çıktıysa50bin kişi içinde nasıl bulunucak,ezilirmi,çalınırım...

çok geçmiş olsun canım yaa rabbim korumuş gerçeekten..allah kimseye o acıyı yaşatmasın..

Ya size çok kızdım ben 8 yaşında çocuk bir koltuğa oturtulup, maç bitince seni gelip alıcam denilerek yalnız bırakılır mı?Üstelik tribunde, biri götürse kimse farketmez bile o kalabalıkta.. Neler duyuyoruz basından gazetelerden haberlerden... 8 yaşındaki çocuk daha çok küçük, 2ye giden bir çocuk küçücük oluyor onlar.. Cidden çok kızdım.. Neyse geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Ya size çok kızdım ben 8 yaşında çocuk bir koltuğa oturtulup, maç bitince seni gelip alıcam denilerek yalnız bırakılır mı? Neler duyuyoruz basından gazetelerden haberlerden... 8 yalındaki çocuk daha çok küçük, 2 giden bir çocuk küçücük oluyor onlar.. Cidden çok kızdım.. Neyse geçmiş olsun.

Haklısınız babasına zaten izin vermedim fakat beni dinlemedi hatta maçta tek olduğunu duyunca defalarca aradım bırakma neden arkadaşlar yok orada nasıl tekduruyor güzellergüzeli bir çocuk götürürler kayboluyor sürekli aradım ama nafile sorumsuz adam(kendi duymasın)bişe olmaz nasıl olmaz Etraf arkadaş dolu polisler yani gelince bile saydımda saydım ikiside tın

Son düzenleme:
allah bir daha bu korkuyu yaşatmasın inş. düşmanıma bile..

eşiniz keşke yanında duramayacak ise götürmeseydi demeden duramıyorum kusura bakmayın..

allah korumuş herşey olabilirdi olmamış.. çok geçmiş olsun.. düşüncesi bile delirtiyor insanı..

aman dikkat edin 8 yaşında çok akıllıdır şöyledir böyledir demeyin.. kötü insanlardan daha akıllı değil hiçbir çocuk maalesef..

Haklısınız gelin birde bunu bizim efendiye anlatın nekadarda büyütmüşüm ben kalp ağrısı yaşıyim belim boynum kasılsın çok büyütmüşüm beyefendi yatıyor ve ona çok kızgınım

Son düzenleme:
siz de oğlunuzun yanında gitseydiniz siz neden gitmediniz de oğlunuzu yalnız bıraktınız merak ettim

siz de oğlunuzun yanında gitseydiniz siz neden gitmediniz de oğlunuzu yalnız bıraktınız merak

3yaşında bir oğlum daha var onu götürmek istemedim.aslında kahvaltıda bende gmeliyim muhabbetleri oldu fakat gün içerisindeki abuk sabuk komşularımın işleriyle uğraşırken oğlum aradan kaçtı oysaki izin vermemiştim ama babası bakarım dedi ona güvendim genelde sivil arkadaşlarında giderdi maça bugün gitmemişler eşimde saha içi genelinde ekiplerin başındaolduğu için sabit değil mecbur bırakmış valla anlatıncada sıkıntı basıyo ne cehalet ama eşim hala anlamadı

siz de oğlunuzun yanında gitseydiniz siz neden gitmediniz de oğlunuzu yalnız bıraktınız merak

3yaşında bir oğlum daha var onu götürmek istemedim.aslında kahvaltıda bende gmeliyim muhabbetleri oldu fakat gün içerisindeki abuk sabuk komşularımın işleriyle uğraşırken oğlum aradan kaçtı oysaki izin vermemiştim ama babası bakarım dedi ona güvendim genelde sivil arkadaşlarında giderdi maça bugün gitmemişler eşimde saha içi genelinde ekiplerin başındaolduğu için sabit değil mecbur bırakmış valla anlatıncada sıkıntı basıyo ne cehalet ama eşim hala anlamadı

anladım.keşke diğer oğlunuzla birlikte hep beraber gitseydnizi.sonuçta eşiniz de ordaymış sorun olmazdı.

Evet keşke bende gitseydim hem eğlenir hemde oğlumun başında olurdum şükür gün faciaya bitmedi aslında evlatlarım konusunda titizimdir dikkatliyimdir ama olacak olur ya gidemedim

bazen olacakların önüne geçemiyorsun malesef :50::50:
en azından bi dahakine önleminizi alırsınız ders olmuş size :14::14:
hem Allahtan sırf kadın taraftarlar vardı.ya normal erkek taraftarlar olsaydı :30::30:
onlar daha holigan oluyolar

bazen olacakların önüne geçemiyorsun malesef :50::50:
en azından bi dahakine önleminizi alırsınız ders olmuş size :14::14:
hem Allahtan sırf kadın taraftarlar vardı.ya normal erkek taraftarlar olsaydı :30::30:
onlar daha holigan oluyolar

Aynen öyle zaten sırf kadınlar var diyeydi babadaki bu esneklik gerçekten kadınlarla iyi maç izlemişçekirdek feln vermişler

Back
X