- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Fener'in şampiyonluk heyecanı benim evimde kabusa dönüştü.8yaşındaki oğlum babasıyla beraber maça gitti (babası maçta emniyet görevlisi)babası bunu bir koltuğa oturtuyor sakın kimseyle gitme maçbitince gelip seni alırım diye anlaşıyorlar.tabi oğluşum maçın heyecanıyla olduğu koltuğu terkediyo 5,6metre uzakta kaleci Volkan'ın arkasına kadar gidiyo maksat kaleciye kendince güç vermek bana
-anne ne yani kupayı kayıpmı etseydik
-oğlum ne kupası ben seni kaybetmek korkusuyla ölücektim nerdeyse dedim
-korkma,annen seni evinde kedi gibi beslemiş sende beni besleyemessin dedi:)
Tabi baba arıyo ben evde ağlıyorum,kardeşlerim beni sakinleştirmeye çalışıyor vesselam saha güvenliği ve polis arıyorlar ve oğlum fark edince durumu yerine geçmiş buluyorlar.
Allah kimseye kayıp acısı ve korkusu vermesin aklımdan neler geçti neler sahadan çıktıysa50bin kişi içinde nasıl bulunucak,ezilirmi,çalınırım...
Allahıma şükür yavrum şuan yatağında uyuyor ve bende binlerce şükür ediyorum
-anne ne yani kupayı kayıpmı etseydik
-oğlum ne kupası ben seni kaybetmek korkusuyla ölücektim nerdeyse dedim
-korkma,annen seni evinde kedi gibi beslemiş sende beni besleyemessin dedi:)
Tabi baba arıyo ben evde ağlıyorum,kardeşlerim beni sakinleştirmeye çalışıyor vesselam saha güvenliği ve polis arıyorlar ve oğlum fark edince durumu yerine geçmiş buluyorlar.
Allah kimseye kayıp acısı ve korkusu vermesin aklımdan neler geçti neler sahadan çıktıysa50bin kişi içinde nasıl bulunucak,ezilirmi,çalınırım...
Allahıma şükür yavrum şuan yatağında uyuyor ve bende binlerce şükür ediyorum
Son düzenleme: