Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, Feljilyan anti aging kremini kullanan arkadaşlardan sonuçlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum plisss
Merhaba ben bir aydır kullanıyorum. Cildimin rendi açıldı ve bb krem kullanmama gerek kalmadı. Ama tam etkisini almak için cilt temizliği şart cildi ölü tabakadan ve siyah noktalardan kurtarıp öyle kullanmak gerekir.
Ben kullandım ve hiççç birrr işeeee yaramıyor NET .... Marketten alınan bi krem gibi tamamen kandırmaca ...
Usenmemis birer gun arayla uye olmus kaliteli birsey olsaydi buna bu kadar gerek duyulmazdi![]()
Oooo birde ariyorlar dogru kotu izlenim surada reklama harcadiklari zamani urun gelistirmeye harcasa kiminse artik.Feljilyan krem piyasada görebileceğiniz en uyduruk krem... Ürün o kadar kötü ki 10 tane üyelik almışlar sitede fink fink gezişyorlar. Şimdi bu zavallılar beni arayacaklar bilmiyorduk lütfen silin yorumları diyecekler ama çok geç ...
Siz simdi haftaya sonuc alirsiniz ben oyke hissettim :)siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum krem fena degil daha yeni kullanmaya basladım kokusunu ve dokusunu begendım sonuc almaya baslayınca yazarım
merhaba bende cok memnunun... dediğiniz gibi hem cilt lekelerim açıldı hem hem kırısıklıklarım yok oldu. ayrıca harika bir şekilde de nemlendiriyor. gayet başarılı bir ürün. ayrıca kadınlarkulubununde cok eski üyesiyim arkadaslar. B bulunmazhintkumasim![]()
siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum krem fena degil daha yeni kullanmaya basladım kokusunu ve dokusunu begendım sonuc almaya baslayınca yazarım
Isim soyisim uyelikleri reklamlarin vazgecilmezi zaten uzaktan parliyorlarEski hesabı yeni üyelikle yakan başka bir saf !