Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
Merhaba kızlar, Feljilyan anti aging kremini kullanan arkadaşlardan sonuçlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum plisss

Merhaba kızlar, Feljilyan anti aging kremini kullanan arkadaşlardan sonuçlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum plisss

Merhaba ben bir aydır kullanıyorum. Cildimin rendi açıldı ve bb krem kullanmama gerek kalmadı. Ama tam etkisini almak için cilt temizliği şart cildi ölü tabakadan ve siyah noktalardan kurtarıp öyle kullanmak gerekir.

Merhaba ben bir aydır kullanıyorum. Cildimin rendi açıldı ve bb krem kullanmama gerek kalmadı. Ama tam etkisini almak için cilt temizliği şart cildi ölü tabakadan ve siyah noktalardan kurtarıp öyle kullanmak gerekir.

Ben kullandım ve hiççç birrr işeeee yaramıyor NET .... Marketten alınan bi krem gibi tamamen kandırmaca ...

hmm iki farklı yorum.. teşekkür ederim kızlar :KK68:

MERHABA FENJİLYAN KREMİ 2 HAFTADIR KULLANIYORUM VE CİLDİMDE GÜNEŞ LEKELERİ VARDI. 2 HAFTADIR KULLANMAMA RAĞMEN HEM LEKELERİMDE DÜZELME OLDU HEMDE CİLT RENGİM AÇILDI BUKADAR KISA SÜREDE SONUÇ ALICAĞIMI BEKLEMİYORDUM.

MERHABA FENJİLYAN KREMİ KULLANMAYA BAŞLADIM VE COK MEMNUN KALDIM GÖZALTINDAKI MORLUKLARIMDAN KURTULDUM AYRICA İÇİNDEKİ NEMLENDİRİCİ ÖZELLİĞİNE BAYILDIM HERKEZE TAVSIYE EDERIM YAŞASIN FENJİLYAN :)

Merhaba arkadaşlar.Bende yoğun iş temposundan dolayı uykusuzluk sıkıntısı yaşadığım dönemlerde göz altı morlukları oluştu malesef ... fenjilyan gece ve gündüz kremine denk geldim internette araştırırken aldım ve çok memnunum kısa sürede bu kadar etki göstereceği aklıma gelmezdi doğrusu ? mutlaka tavsiye ediyorum diğer ürünleride en kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler fenjilyan.. :)

Yorumlari okuduktan sonra ilk işim siparis vermek oldu 3 haftadir kullanıyorum kaz ayaklarimdan kurtuldum diye bilirim ve cildimdeki lekelerin renginin açıldığını farkettim benim vazgeçilmezlerimin arasındasin fenjilyan iyiki varsin :)

42 yasında bi bayanım ve bı arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım cıldım de gunesten olusan lekeler vardı.1 ay duzenlı olarak kullandım ve sonuc gercekten cıldımdekı lekelerde azalma oldu gonul rahatlıgı ıle satın alabılırısnız

Usenmemis birer gun arayla uye olmus kaliteli birsey olsaydi buna bu kadar gerek duyulmazdi :D

Usenmemis birer gun arayla uye olmus kaliteli birsey olsaydi buna bu kadar gerek duyulmazdi :KK70:

Feljilyan krem piyasada görebileceğiniz en uyduruk krem... Ürün o kadar kötü ki 10 tane üyelik almışlar sitede fink fink gezişyorlar. Şimdi bu zavallılar beni arayacaklar bilmiyorduk lütfen silin yorumları diyecekler ama çok geç ...

Feljilyan krem piyasada görebileceğiniz en uyduruk krem... Ürün o kadar kötü ki 10 tane üyelik almışlar sitede fink fink gezişyorlar. Şimdi bu zavallılar beni arayacaklar bilmiyorduk lütfen silin yorumları diyecekler ama çok geç ...
Oooo birde ariyorlar dogru kotu izlenim surada reklama harcadiklari zamani urun gelistirmeye harcasa kiminse artik.

Ceza verdiğim tüm hesaplar aynı kişiye aittir : ) hepsi de reklam yapmaya gelmiş olup eminim ki bu uyduruk ürünü 1 kez dahi kullanmamış sakallı abilerdir.

merhaba bende cok memnunun... dediğiniz gibi hem cilt lekelerim açıldı hem hem kırısıklıklarım yok oldu. ayrıca harika bir şekilde de nemlendiriyor. gayet başarılı bir ürün. ayrıca kadınlarkulubununde cok eski üyesiyim arkadaslar. B bulunmazhintkumasim :halay:

Son düzenleyen: Moderatör:
siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum krem fena degil daha yeni kullanmaya basladım kokusunu ve dokusunu begendım sonuc almaya baslayınca yazarım

merhaba bende cok memnunun... dediğiniz gibi hem cilt lekelerim açıldı hem hem kırısıklıklarım yok oldu. ayrıca harika bir şekilde de nemlendiriyor. gayet başarılı bir ürün. ayrıca kadınlarkulubununde cok eski üyesiyim arkadaslar. B bulunmazhintkumasim :halay:

siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum krem fena degil daha yeni kullanmaya basladım kokusunu ve dokusunu begendım sonuc almaya baslayınca yazarım

Eski hesabı yeni üyelikle yakan başka bir saf !

Back
X