Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic korkma daha yeni evliymissin bak, Allah in izniyle olurAmin canim insallah bende hamile kalmak istiyorum cikolata kistim var ve prolaktin yuksek cikti 41 doktor ilac vermedi zamana birak 6 ay daha olmaz ise diger yollari denicez dedi 31 yasindayim 6 aylik evliyim olmaz diye korkuyorum
Insallah faydasi olur.Ben 2 ay kullandım fakat hamile olmama katkısı olmadı sadece regli sancılarımı hafifletti o kadar.Ayrıca eşimde fenodadi kullandı.Tabi bünyeden bünyeye fark eder inşallah size faydası olur![]()
Ben de ilacı kullandıktan sonra hsg çektirdim temiz çıktı,2 kez de aşılama yapıldı.Şimdi 2.nin sonucunu bekliyorumInsallah faydasi olur.daha sonra farkli bi tedavi uyguladilar mi size .ilac malum pahali 6 ay daha kalamazsan o zaman rahim filmi cekecegiz dedi
Insallah bebisiniz olur uzmeyin kendinizi zamanini bekliyodur belkiBen de ilacı kullandıktan sonra hsg çektirdim temiz çıktı,2 kez de aşılama yapıldı.Şimdi 2.nin sonucunu bekliyorumBen ve eşimde hiçbir problem yok sebepsiz 2 senedir olmuyor
![]()
Evet doktor değiştirdik bu süreç içerisinde.önceleri çok üzülür,ağlardım her regli oluşumda ,artık her şeyin bir zamanı olduğunu anladım ve rabbimin bana da nasip etmesini sabırla bekliyorumInsallah bebisiniz olur uzmeyin kendinizi zamanini bekliyodur belkine hissettiginizi cok iyi anliyorum .doktor dgistirdiniz mi peki
Bende oyleyim yine mi olmadi diyorum ama dojtor acele etme yeni evlisin dediEvet doktor değiştirdik bu süreç içerisinde.önceleri çok üzülür,ağlardım her regli oluşumda ,artık her şeyin bir zamanı olduğunu anladım ve rabbimin bana da nasip etmesini sabırla bekliyorum![]()
Canım hic moralini bozma, bizimde sebepsizdi, 4.senemizde oldu, bende 2 kez aşılama oldum ikiside olmadı ve sebep olmadığı için ikisindede çok umutlanmıştım cok uzuldum sonra, inşallah senin aşılaman tutmuşturBen de ilacı kullandıktan sonra hsg çektirdim temiz çıktı,2 kez de aşılama yapıldı.Şimdi 2.nin sonucunu bekliyorumBen ve eşimde hiçbir problem yok sebepsiz 2 senedir olmuyor
![]()
hic öyle hissetme diycem ama ben hala öyle hissediyorum , ama aslında biz evlenmek için geç kalmisiz benceBende oyleyim yine mi olmadi diyorum ama dojtor acele etme yeni evlisin dedizamana biraktim ama gec kaliyormusum gibi hissetmek cok uzucu
Aynen belkide gec kaldik ama nasip boyleymishic öyle hissetme diycem ama ben hala öyle hissediyorum , ama aslında biz evlenmek için geç kalmisiz benceoda bizle alakalı değil yani mesela önceden en geç 21 22 de evlenirlermiş , simdi 20li yaşların sonu 30lu yaşların ortası evlenme yaşı oldu genel olarak..o yüzden diğer şeyler gecikti gibi oluyor ama bizim nasip vaktimizde böyleymiş, öyle düşün, o duyguyu hissedince kovalamaya çalış hemen
Çok teşekkür ederim ,uzunca yazıp açıklamışsınızCanım hic moralini bozma, bizimde sebepsizdi, 4.senemizde oldu, bende 2 kez aşılama oldum ikiside olmadı ve sebep olmadığı için ikisindede çok umutlanmıştım cok uzuldum sonra, inşallah senin aşılaman tutmuşturama tersi olursada kendini koyverme, yaptırmadıysan mutlaka özellikle d vitamini, demir ve b12 testlerini yaptır, pıhtılaşma panel testi yaptır, vitamini bana dr 3 ay kullancaz demişti, alerjin yoksa ari sütü bal polen i araştır ben kullandım , eşin içinde keçiboynuzu özü ama soğuk basım olsun oda, paketliseyleri, şekerli şeyleri de yemeyin bi sure, market tavuğu da mümkünse yemeyin, en önemlisi kendini rahatlat sen elinden geleni yaptığını bil, her şey olacağına varır dua et zamanı var onu düşün stres yapmamaya çalış, Rabbim gönlündeki bian önce nasip etsin inşallah
![]()
rica ederim, inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, sizde burdan güzel haberler verin bize inşallahÇok teşekkür ederim ,uzunca yazıp açıklamışsınızKeçiboynu özü ve arı sütü polen karışımını eğriçayırdan sipariş ettim,kan testlerini de yarın vericem.Sonuçlarıma göre takviye gerekirse de kullanmaya başlıcam.Tabiki en önemlisi düşünmemek ama bunu hiç yapamıyorum
sabır ve dua ile her ay olmasını bekliyorum ,inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Tekrardan teşekkür ederim vakit ayırdığınız İçin ,umarım bir gün güzel haberlerle dönüş yaparım buraya
![]()