FERİDUN'UN ZAYIFLAMA İKSİRİNİ YAPANLAR

fileg

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
252
24
318
Feridun ............’tan Zayıflama İksiri Tarifi

Zahide ile Yetiş hayata programına katılan Dr.Feridun ........... sağlıktan,zayıflamaya,güzellikten spora pek çok konuda izleyenleri bilgilendirdi..Özellikle bayanların ilgisini çeken ve hiçbir yerde tarifine rastlanmayan zayıflık iksiri’nin de tarifini izleyenlerle paylaştı..
Oldukça etkili olan bu tarif metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımına destek sağlıyor..
Zyıflatan mucize iksir’in malzemeleri
10 bardak sirke
1 fincan yeşil çay
1 fincan öğütülmüş yeşil kahve
1 çorba kaşığı toz tarçın
1 çorba kaşığı zeytin yaprağı(havanda dövülmüş)
1 tatlı kaşığı mahlep

Yapılışı
Tüm malzemeler güzelce karıştırılır..Karıştırma işlemi özellikle tahta kaşıkla yapılır..(Metal kaşık karışımın özelliğini bozuyor)Bu malzemenin üstünü bir bez ile örtüp 1 hafta boyunca serin ve güneş görmeyen bir yerde bekletin.Gelip gidip tahta kaşıkla karıştırın..Bir haftanın sonunda süzüp cam bir sürahiye koyup buzdolabında muhafaza edin.
Kullanımı:Yemek aralarında 1 yemek kaşığı bu karışımdan içeceğiniz bir bardak su ya da sodaya katıp tüketebilirsiniz..Zayıflamanıza destek bu karışımı kullanmadan önce eğer sağlıkla ilgili bir sorununuz varsa lütfen öncelikle doktorunuza danışın..
Bu bilgiler bilgilendirme amaçlıdır.Bilgi Dr.Feridun ...........ın Zahide ile Yetiş hayata programında anlatımla doğrultusunda edinilmiştir..
Arkadaşlar ,doktorun çok iddialı olduğunu söylediği,ve yaptıktan sonra"Bize de dua edersiniz" dediği,bu iksiri yapanlar var mı? son moda bu....

Bu arada ben başladım.tadı çok kötü değil. Yoğun olarak sirkenin tadı geliyor. tek sorun 1 haftalık süreç adet dönemimim ilk gününe denk geldiği için hiç etki etmedi. Bide tatlı krizlerini hesaba katarsak 1 haftada kilo veremedim.
Ancak bu günden itibaren yediklerime de dikkat ederek(Diyet değil....yapamam artık.bıktım), ve hergün 1 saat koşu bandında yürüyerek bakalım fayda edecek mi..
Lğütfen sizlerde deneyin. Burda paylaşalım kızlarrrrr...

bende merak ettim. daimi kullanan olursa yorumunu yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…