feriha hakkın da soru

kucuk oglu eroın tasımacılıgı ısı yapıcakken babası gordu sımıtcı elıne eroın verdı ve sevdıgı adam oraya yerlescegı ıcın cocuguda bahane oldu o yuzden koye gıttı

o adam ölmedi mi? köyüne gömülecek diye anladım ben ama o ara başka bi işle daha uğraşıyodum :p
vahide gördüm'ün diziden ayrılması gerekiyodu, çocuğunu köyde yetiştirmek için köye gitti.

merhabalar. dizide ferihanın annesi yani vahide gördüm gerçek haytta mem kanseri imiş.tedavisine başlamak için diziden ayrılmak zorunda kalmı çünkü kanser lenflerine yayılmış :(( dizi setinden ayrılırken de dökülen saçlarını kazıtmış.Allah acil şifalar versin..

merhabalar. dizide ferihanın annesi yani vahide gördüm gerçek haytta mem kanseri imiş.tedavisine başlamak için diziden ayrılmak zorunda kalmı çünkü kanser lenflerine yayılmış :(( dizi setinden ayrılırken de dökülen saçlarını kazıtmış.Allah acil şifalar versin..

ufffffffff ya odamı kanser. daha yeni iki tanıdığımı kanserden kaybettim ok adınla aynı yaştalardı. allah yardımcısı olsun. çok güzel bir kadın

Back
X