feris Burun Estetiği Ameliyatı

feris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
51
35
103
meraba arkadaslar, ben de 12 haziranda estetik oldum, henüz şişliklerim inmedi umarım iner yakında. bunlar en son fotograflarım

önden hala büyük görünüyo şiş oldugu için ama yandan daha iyi

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
burun ucum şu anda oldukça şiş. doktor burnun davul gibi anca bir ay sonra iner dedi :) derisi kalın oldugu için daha yavas iniyomus. daha küçülcek insallah

burun ucum şu anda oldukça şiş. doktor burnun davul gibi anca bir ay sonra iner dedi :) derisi kalın oldugu için daha yavas iniyomus. daha küçülcek insallah

şuan fotograftan zaten şiş gibi durmuyo ama dogal olmuş dediğim gibi güle güle kullan benim bir ayım doluyo yarın agrın falan oldu mu nasıl geçti ameliyat

saol canım. benim hiç ağrım olmadı. majezik verdi ama baktım ağrı yok kullanmadım onu da. cok rahattım. sadece ilk gün tamponlar yüzünden, ağzımda nefes almak cok zor geldi, dilim damagım kurudu sürekli. baska da bi sıkıntım olmadı

bende düşünüyorum burun estetiği ama fiyatları konusunda bir bilgim yok ne kadara yaptırdın feriş.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar.
sarıpapatya, açıkçası burdaki estetik olan bayanları görünce cesaretim arttı ameliyet olmak için.
ben ameliyat için doktor ve hastaneye toplam 2000ytl ödedim. 100-150 ytl de ilaçlar tuttu, sağlık güvencem olmadığı için ilaçlara baya verdim.

canım merhaba ben yeni üyeyim, estetik burun ameliyatı araştırırken siteyi bulup üye oldum. burnun şiş galiba hala, buna rağmen harika valla. bende teoman doğana 1 hafta sonra ameliyat olucam nasıl bir doktor hiç duydunmu?

merhaba arkadaşlar,
bende 3 sene önce burun estitiği oldum.Burnumda kemik eğriliği vardı o düzeltildi ve aynı ferişinki gibi kemer alındı.Şişliklerin tamamen inmesi 6 ay sürüyo.Burnunuzun yerine oturmasıda yaklaşık 1 sene sürüyomuş.Moralinizi bozmak istemem ama doğalı gibi olmuyo biliyomusunuz.Burnuma çok ufak bir darbe almam bile beni ağlatmaya yetiyo.Üstelik burnumun ön tarafında tekrar kemik çıktı.Yani tekrar ameliyat olmam gerekiyo.Bence sağlık açısından size bir zararı yoksa naçizane fikrim hiç bu riske girmeyin. Hepinize şimdiden geçmiş olsun...)

efrezya ben Coşkun Şanverdi'ye yaptırdım. O hastaneyi filan ayarlıyo zaten. Özel hastanede oldu.
Dilekçe es, benim bildiğim kadarıyla burun zamanla büyüyen bi organımız, ben de zamanla biraz değişme bekliyorum ama umarım tekrar ameliyat olmak zorunda kalmam

merhaba arkadaşlar,
bende 3 sene önce burun estitiği oldum.Burnumda kemik eğriliği vardı o düzeltildi ve aynı ferişinki gibi kemer alındı.Şişliklerin tamamen inmesi 6 ay sürüyo.Burnunuzun yerine oturmasıda yaklaşık 1 sene sürüyomuş.Moralinizi bozmak istemem ama doğalı gibi olmuyo biliyomusunuz.Burnuma çok ufak bir darbe almam bile beni ağlatmaya yetiyo.Üstelik burnumun ön tarafında tekrar kemik çıktı.Yani tekrar ameliyat olmam gerekiyo.Bence sağlık açısından size bir zararı yoksa naçizane fikrim hiç bu riske girmeyin. Hepinize şimdiden geçmiş olsun...)

slm bende amaliyat oldum 7 gün oldu. Benimde en büyük korkum. (Burnuma çok ufak bir darbe almam bile beni ağlatmaya yetiyo). umarım benimkide öyle olmaz umarım kimseninki:a015: öyle olmamamsı.

benim arkadaşım da burnunun kemiğini kırdırmıstı, çok zor olduğunu söylemişti biraz gözümü korkuttu ama , eski resimleri ile şimdiki haline bakınca imreniyorum doğrusu ,feris senin burnun çok hoş olmus bence ,bide Antalyada bu işi yapan ve çok pahalı olmayan bi yer bulsam bende hemen ameliyat olmak istiyorum aslında burnum kötü durmuyor ama gözlük takınca falan hiç yakışmıyor :(

resmini ğörmedim ama ğörenler cok ğüsel diyolar hayırlı olsun.. dr adı ne hanği hastane 2 bin ytl ii fiyat bilgilendirirsen sewinirim vee hayırlıolsun darısı olmakisteyenelrin başınaaaa...=)

canım süper olmuş ya hangi doktor yaptı nerde yaptırdın yazabilirmisin

Merhaba;
Bencede güzel olmuş geçmiş olsun ama ben son halini merak ediyorum, şişlikleri falan inmiştir.
Görebilirmiyiz?

feris son halinin fotosunu ekler misin lütfennnnn
coşkun şanverdi hakkında çok iyi yorumlar duyuyorum. sen memnunsun değil mi
herşey yolundadır umarım

önden hala büyük görünüyo şiş oldugu için ama yandan daha iyi

dsc00159qd1.jpg

doktorun kim canım isim verirmisin kaça mal oldu

ya benım burnum çok kocaman ya kafayı yicem bugun .günüm delirmek üzereyim neden böyle hiç kalkık değil bide

Back
X