Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm msji k.bakmayin evet eşim 3 ay kullandı ve etkisini gördü ama bunun haricinde her gün harnup pekmezi içtiMerhaba .Kullandınız mı fermotil i sonuç aldınız mı merak ettim ? Eşimde kullanmaya başladı
Eşinizin değerleri nasıldı ilaç kullandıktan sonra ne kadar oldu acaba biz de de sayı ve hız da problem varYeni gördüm msji k.bakmayin evet eşim 3 ay kullandı ve etkisini gördü ama bunun haricinde her gün harnup pekmezi içti
Merhaba bence çakşıra devam edin kimyasal bittikten sonra inşallah bir dahaki aya sağlıklı gebelik olurCanım esimin sperm sayısı 7 milyondu ama hızı filan iyiydi. 2 ay fermotil kullandı 16 milyona çıktı sayısı ve hızı morfoloji daha da yükseldi çok şükür. Ilacla birlikte dedigim gb harnup pekmezi kullandik suan bi kimyasal gebelik yasiyorum sanrm hatta ama bu ay da hem esime hrmde kendime caksir suyu kullandim cok faydasini gorenlrr varmis. Ise yaradida ama malesef kimyasal gebelik![]()
Bende öle düşünüyorum canım henüz dahabkimyasal gebelik sonlanmadi. Herşeyin Hayrlsi olsun hakkımızda inshMerhaba bence çakşıra devam edin kimyasal bittikten sonra inşallah bir dahaki aya sağlıklı gebelik olur ❤
İnşAllah canım hayırlısı olsunBende öle düşünüyorum canım henüz dahabkimyasal gebelik sonlanmadi. Herşeyin Hayrlsi olsun hakkımızda insh![]()