Erkek İnfertilitesi Fermotil

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aysee1993

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
210
76
18
32
Merhaba arkadaşlar eşimde sperm sayısı azlığı çıktı doktor bu gıda takviyesini önerdi kullanıp sonuç alan var mi rica etsem yazarmısınızyada nasıl bi sonuç izlediniz lütfen yardım

Merhaba .Kullandınız mı fermotil i sonuç aldınız mı merak ettim ? Eşimde kullanmaya başladı

Canım esimin sperm sayısı 7 milyondu ama hızı filan iyiydi. 2 ay fermotil kullandı 16 milyona çıktı sayısı ve hızı morfoloji daha da yükseldi çok şükür. Ilacla birlikte dedigim gb harnup pekmezi kullandik suan bi kimyasal gebelik yasiyorum sanrm hatta ama bu ay da hem esime hrmde kendime caksir suyu kullandim cok faydasini gorenlrr varmis. Ise yaradida ama malesef kimyasal gebelik :(

2. Ayda tahlil verdi 16 milyon çıktıdoktor 1 ay daha kullan biraz daha yükselsin dedi toplam 3 ay kullandı ama snra tekrar tahlil yaptırmadı şuan kaç oldu spermi bilmiyorum

Canım esimin sperm sayısı 7 milyondu ama hızı filan iyiydi. 2 ay fermotil kullandı 16 milyona çıktı sayısı ve hızı morfoloji daha da yükseldi çok şükür. Ilacla birlikte dedigim gb harnup pekmezi kullandik suan bi kimyasal gebelik yasiyorum sanrm hatta ama bu ay da hem esime hrmde kendime caksir suyu kullandim cok faydasini gorenlrr varmis. Ise yaradida ama malesef kimyasal gebelik :(
Merhaba bence çakşıra devam edin kimyasal bittikten sonra inşallah bir dahaki aya sağlıklı gebelik olur ❤️

Promotil men kadar içeriği zengin olan yok bence doktorunuzdan onu isteyin belki uygun görür verir

Doktor bize de Fermotil önerdi 1. ay doldu ve maalesef henüz bir gelişme yok. 2. ay da test vereceğiz inşallah gerek kalmaz

Back
X