Ferritin eksikliği

ikierkekannesi33

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Merhabalar
2 hafta önce aşırı çarpıntı şikayeti ile acile başvurdum. Nabzım EKG de 170 idi. Doktor 1 saat monitöre bağladı ve nabzım ölçüldü. Serum verildi ve nabzım normale döndü ritmi düzenleyici bir serum takıldı. Sonrasında kan tahlili bakıldı troponin kütle ck mb normal. Kalp atımında da sorun yok ama sürekli çarpıntı var ise bir kardiyoloji görebilir dedi. Ve dahiliye ile görüşmemi belirtti. Sonrasında sağlık ocağına başvurdum. Ferritin 6.68 demir 14 çıktı ve doktor bu halsizlik çarpıntı yapar dedi. Ama ben sürekli yorgun çarpıntı ek atım hissetmekten yoruldum. Size sorum çarpıntı anında çekilen EKG kalp durumu için doğru bilgiyi verir mi ? Yani bu bahsettiklerim demir eksikliğinden mi oluyor yoksa kalbimde mi sıkıntı var

Demir eksikliği çarpıntı yapar evet. Ferritinim 7 idi merdiven çıkarken bile yığılıp kalacak gibi oluyordum. Doktor ilaç verdiyse söylendiği gibi kullanın.

Demir eksikliği çarpıntı yapar evet. Ferritinim 7 idi merdiven çıkarken bile yığılıp kalacak gibi oluyordum. Doktor ilaç verdiyse söylendiği gibi kullanın.
Doktorumun vermiş olduğu ilaç 1 aydır kullanıyorum pek fayda vermedi gibi bugün solgarın takviyesi aldın umarım iyi gelir Rabbim tüm hastalara şifa versin

Kardiyolojiye görünmenizi tavsiye ederim bir şeyi atlamamak için.

Ferritin düşüklüğü için de Hematolojiye görünebilirsiniz.

Hap yolu ile yükselmesi bir kaç ay kullanmayı gerektirebiliyor zaman alabiliyor ve eğer mide bağırsak emilimi sorunu yaşıyorsanız gerektiği kadar yükselmeyedebilir başka tedavi yolu da önerilebilir.

Gelmiş geçmiş olsun

`