Çocuk Hastalıkları Ferro sanol damla

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
39
Merhaba arkadaşlar a.s.dün bebişimin aşısı vardı 4 aylık sağlık ocağına götürdüm hemşire ferro sanol demir eksikliği damlası verdi günde 9 damla dün ve bugün verdim bugün kaka yaptı koyu yeşil yaş kına gibi resmen çok korktum hemen buraya bi göz attım bu damla kakayı boyuyormuş bide iğrennççç :1shok:bir tadı var pas gibi doktora söyleyip değiştirmek istesem tadı güzel bir damla varmı kullananlar paylaşabilirmi çünkü verdiğiğimde diliyle iterek ağlıyor haklıda napabilirim yardım edermisiniz???:uhm:

canim ben ilk ogluma su an 1.5 yasinda ferrum kulandim su an ikinci oglumda 5 aylik onada ferro sanol yazdi yani ferrum alabilirsin.kac kiloysa o kadar damlatacaksin 9 kg ise 9 damla yani

benim kızımda zorlan içiyordu ferro sanol
dr.uma söylediğim
ferrum verdi
şimdi hiç itiraz etmeden yutuyor yavrum opuyorumnanaktan

biz ferrum kulanıyoruz 6 damla günde 2 kez bizim bi yan etkisi olmadı yaramaz bayılıyor tadına verince yalanıp duruyor

bende ferrum alıcam ferro sanol bende bi deniyim dedim bütün gün tadı ağzımdan gitmedi iğrennççç yazık bebeğime

bende ferrum alıcam ferro sanol bende bi deniyim dedim bütün gün tadı ağzımdan gitmedi iğrennççç yazık bebeğime

Bende böyle düşünüyodum ama doktorumuz eğer kusmuyorsa ferro sanola devam edin en yüksek demir emilimi ferro sanolda gerçekleşiyor dedi.Tadı berbat ama kusmuyor önemli olan ilacın yararı die düşünüyorum o yüzden ona devam ediyorum ben.

çay kaşığına damlatıp suyla karıştırıp verebilirsiniz.tadına bende baktım iğrençti böyle yapınca ve ardınada su verince tadı gidiyor.(gitmesede azalıyor)

en azından kusmuyor ve ilacıda reddetmiyor.

hatta prospektüsünü okudum ;yediği yemeğine (özellikle ilk kaşığına katarsanız bence daha iyi olur)katarak verirseniz hiç bişey anlamaz.

ferro sanol verdi bize de doktor ben de deneyeyim dedim. çok kötü tadı. kustum. oğluşum ne yapacak bu damla ile garibim.

ya bu yeşil kaka bu damladanmıymış yani:bbo: damla iğrenç kokuyor yaa sanki kan kokusu iyyy:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…