Ferrum damla kullananlar

runforestrun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
195
516
23
Avusturya
Merhaba anneler.Bebegime ferrum demir damlası kullanmaya başlayacağım ama kafam karıştı.Doktor meyve sulariyla verebilirsin gün icinde dedi,eczaci sabah aç karnına verilecek dedi.Siz nasıl kullanıyorsunuz.Bir de hepsini tek seferde mi veriyorsunuz yoksa güne bölüyor musunuz?Teşekkürler

Canım ben oğluma verdiğim dönemde aç karnına kaşığa damlatıp verdim meyve suyuna hiç gerek duymadım birde nacizane tavsiyem beneginizin kan degerleri hatrı sayılır derecede iyiyse fazla kullanmayın bi arkadasımın kardeşi cocuk doktoru yegenlerine kan degerlerini baktırıp öyle vermiş benim oğlumda kansızlık vardı diye verdim düzenli

Canım ben oğluma verdiğim dönemde aç karnına kaşığa damlatıp verdim meyve suyuna hiç gerek duymadım birde nacizane tavsiyem beneginizin kan degerleri hatrı sayılır derecede iyiyse fazla kullanmayın bi arkadasımın kardeşi cocuk doktoru yegenlerine kan degerlerini baktırıp öyle vermiş benim oğlumda kansızlık vardı diye verdim düzenli
Kan degerlerine bakarak vermis ne guzel.benim cocuk doktorum ezbere verdi.damlanin uzerinde demir eksikligi tedavisinde yaziyo.eksiklik varmi yokmu bakmadi bile.bende vermiyorum.zarari olmaz umarim.

Benim çocuk doktoru ve aile hekimindeki ebemizde ezbere iş yapıp verdiler damlayı ama bebeğimin çok midesini bulandırıyor vermiyorum ben

Back
X